Obi-Wan Kenobi se va bucura de un film Star Wars dedicat

Obi-Wan Kenobi se va bucura de un film Star Wars dedicat

Pe lângă Han Solo, Prințesa Leia sau Darth Vader, Obi-Wan Kenobi este unul dintre cele mai emblematice personaje din Star Wars. De aceea, nu ar trebui să vină ca o surpriză că va avea propriul film.

De când au cumpărat franciza Star Wars împreună cu Lucas Studios de la George Lucas, cei de la Disney și-au propus să ne asalteze cu un lung metraj nou în fiecare an. La fiecare doi ani ne bucurăm de o peliculă care continuă franciza originală și, din nou, la fiecare doi ani avem parte de A Star Wars Story.

Filmele de sine stătătoare din seria A Star Wars Story oferă o viziune detaliată asupra unor personaje sau momente importante din franciza începută de George Lucas în urmă cu mai bine de patru decenii. Rogue One A Star Wars Story a detaliat momentul în care a fost creată nava spațială Death Star. Iminentul Solo care va avea premiera până la finele acestei luni ne va arăta modul în care Han Solo a ajuns să fie vital pentru Rezistență și cum a făcut echipă cu Chewbacca.

Peste aproximativ doi ani, în 2020, următorul film standalone ni-l va arăta pe Obi-Wan Kenobi așa cum nu l-am mai văzut. Conform celor de la TMZ, al treilea film de forma A Star Wars Story va fi de fapt un prequel pentru Star Wars: Episode IV A New Hope. Asta înseamnă că acțiunea se va petrece înaintea filmului din 1977, când Obi-Wan locuiește în exil pe planeta Tatooine. Conflictul central din următorul film se va desfășura între Sand People (Oamenii Nisipurilor) și fermierii Tatooini. Obi-Wan se va implica în detensionarea situației, dar nu avea un rol la fel de strălucior precum cel din primele șase filme din serie.

În altă ordine de idei, va fi interesant să vedem dacă Ewan McGregor își va relua rolul din episoadele unu, doi și trei din Star Wars sau vom avea parte de un actor mai tânăr.

Citește și: