Noutăți pe Netflix: seriale despre crime celebre pe care să le vezi

Noutăți pe Netflix: seriale despre crime celebre pe care să le vezi

Netflix anunță două docu-serii despre crime celebre care să te țină în casă cel puțin câteva ore. Dacă îți plac crimele celebre cu verdicte neașteptate, acum ai ocazia să le vezi prezentate și dintr-o altă perspectivă.

Este vorba despre „Scara” care va fi lansat vara aceasta și „Geniu Malefic: Povestea celui mai diabolic jaf bancar din America” pe care poți să-l urmărești deja pe Netflix.

Noutăți pe Netflix: Scara

„Scara” va fi lansată la nivel global vara aceasta și abordează dintr-o altă perspectivă povestea lui Michael Peterson. El este un scriitor american de romane polițiste care este acuzat că și-a omorât nevasta. Kathleen a fost găsită moartă în casa lor, iar cazul a fost dezbătut mai mult de 16 ani.

Incidentul a avut loc în 2001 și așa cum era de așteptat Peterson a fost principalul suspect. Regizorul Jean-Xavier de Lestrade a reușit să surprindă toată povestea incidentului –  de la momentul arestării și până la verdictul instanței.

Noile episoade au avut deja premiera la Festivalul de Film de la Tribeca în luna aprilie, iar, în curând, vor fi lansate și pe Netflix.

Geniu Malefic: Povestea celui mai diabolic jaf bancar din America vine pe Netflix

Geniul Malefic: Povestea celui mai diabolic jaf bancar din America este o docu-serie produsă de Mark și Jay Duplass. În 2003, în Erie, Pennsylvania a avut loc un jaf și o crimă care au atras atenția piblicului. Cunoscut și sub numele de „jaful teroristului cu pizza”, incidentul are în prim-plan o serie de răufăcători din Vestul Mijlociu care le-au dat bătăi celor de la FBI. Lucrurile se complică în momentul în care o femeie de vârstă mijlocie este arestată.

Această docu-serie este mai mult decât o simplă conspirație și a fost scrisă și regizată de Barbara Schroeder și Trey Borzillieri. Serialul a fost lansat pe 11 mai.

Citește și:
Etichete: