Noutăți Netflix în mai: seriale care îți arată viitorul

Noutăți Netflix în mai: seriale care îți arată viitorul
Sursa foto: Netflix

Dacă te-a speriat viitorul din Black Mirror sau dacă te-a atras ideea nemuririi din Altered Carbon, luna mai vine cu titluri noi pe Netflix, care păstrează același vibe distopic care dă dependență.

Cui nu îi plac filmele în care sunt prezentate realități alternative, din viitor, în care lumea este distrusă – fie de tehnologie, fie de o epidemie? Ele prind extrem de bine la public, pentru că arată cât de rău am putea ajunge, iar în același timp ne mângâie pe creștet părintește, semn că totuși nu suntem atât de răi.

Luna aceasta te vei putea bucura de trei asemenea producții, care te vor smulge din cotidian și te vor plasa în altă lume, unde problemele personajelor par mai grele decât ale tale. Astfel, te vei putea bucura de primul sezon din serialul The Rain, dar și de filmele originale Anon și Cargo. Toate sunt produse exclusiv de gigantul Netflix.

The Rain: Sezonul 1

the rain netflix

La ce să te aștepți: La șase ani după ce un virus agresiv decimează populația Scandinaviei, doi frați caută un refugiu și posibile răspunsuri alături de alți tineri supraviețuitori.
Creatori: Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen, Christian Potalivo
Actori: Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard
Gen: thriller, dramă
Data apariției: 4 mai 2018

Anon

Anon Netflix

La ce să te aștepți: Într-un viitor în care tehnologia a făcut ca intimitatea să devină perimată, un detectiv caută un asasin în serie care a fost șters din toate înregistrările video.
Regia: Andrew Niccol
Actori: Clive Owen, Afiya Bennett, Morgan Allen
Gen: dramă, thriller
Data apariției: 4 mai 2018

Cargo

Cargo netflix

La ce să te aștepți: Izolat în zona rurală din Australia ca urmare a unei pandemii virulente, un tată infestat pornește într-o misiune disperată pentru a-și proteja fetița.
Regia: Ben Howling, Yolanda Ramke
Actori: Martin Freeman, Anthony Hayes, Susie Porter
Gen: horror
Data apariției: 18 mai 2018

Citește și: