06 sept. 2018 | 08:08

Noul trailer House of Cards îți arată ce s-a întâmplat cu Frank Underwood

VIDEO ACTUALITATE

Dacă ai pus foarte mult suflet pentru familia Underwood din House of Cards, noul teaser trailer pentru sezonul 6 îți arată ce s-a întâmplat cu vechiul președinte, Frank Underwood.

Se termină imediat. După scandalul sexual care l-a avut în centrul atenției pe Kevin Spacey, eliminarea sa din distribuția serialului de pe Netflix era să se reflecte în încetarea definitivă a producție. Dacă se întâmpla acest lucru, cei cinci ani investiți în povestea îndrăgitelor personaje ar fi fost inutili. Din fericire, producătorii au decis să ne ofere un final mai elaborat pentru a pune punct unuia dintre cele mai premiate seriale din ultimul deceniu.

House of Cards trebuia să mai continue pentru câțiva ani, dar s-ar optat pentru scurtarea sa și înlocuirea unui senzor uzual de 13 episoade, cu unul de 8 episoade. Doar opt se pare că vor fi suficiente pentru a ajunge să fim împăcați cu modul în care s-a încheiat o aventură politică despre intrigă, crimă și manipulare.

Pentru a promova ultimul sezon al show-ului, cei de la Netflix au publicat mai multe teasere și trailere în ultimele luni, împreună cu câteva imagini promoționale. Cel mai recent teaser, pe lângă faptul că ne ajută să înțelegem un pic mai bine modul subit în care Frank a părăsit distribuția, ne oferă pentru prima oară o dată precisă pentru lansarea efectivă a întregul sezon șase.

În mod previzibil Claire Underwood va fi în prim-plan în acest sezon. Ea a ajuns să ocupe poziția de președinte al Statelor Unite în ultimul episod al sezonului cinci, deci nu era foarte complicat să construiești un show în jurul ei din pielea unui personaj principal. În ceea ce-l privește pe Frank, fost președinte se pare că a fost asasinat în afara ecranului, într-o scenă pe care nu o vom vedea niciodată.

Sezonul șase și ultimul din House of Cards va avea premiera pe 2 noiembrie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele