Noul Razer Phone va fi precum vechiul Razer Phone și e un lucru bun

Noul Razer Phone va fi precum vechiul Razer Phone și e un lucru bun

Razer Phone a fost unul dintre cele mai sprintene smartphone-uri lansate în ultima parte a anului trecut. Cu ocazia aniversării, vom avea parte de Razer Phone 2.

Razer Phone 2 a fost subiectul multor speculații în ultimele săptămâni și, cu cât ne apropiem mai mult de lansarea efectivă, acestea se întețesc. Cele mai recente informații referitoare la gadgetul cu pricina pot fi desprinse din randările de mai jos publicate de Android Headlines în urmă cu puțin timp.

Primul Razer Phone a fost definit prin linii simple de design. Era un pic pătrățos, margini subțiri pe laterale și unele mai groase în partea de sus și de jos. În contrast cu majoritatea aparatelor din piață, folosea un panou cu un raport de aspect de 16:9. Întreaga construcție era ideală pentru gaming.

În imaginea de mai jos, telefonul din stânga este Razer Phone, iar în dreapta poate fi văzut Razer Phone 2. În cazul în care nu ești uimit de diferențe, motivul are legătură cu faptul că lipsesc cu desăvârșire. În continuare, vom vorbi de o placă definită prin unghiuri ascuțite care fie te încântă teribil, fie te supără la maxim.

Razer Phone 2Una peste alta, acesta este designul pentru care au optat cei de la Razer, iar fanii vor fi nevoiți să-l mai tolereze un an. Nu sunt sigur, dar marginile laterale ale ecranului pe Razer Phone 2 par un pic mai groase decât cele de la prima versiune. Dacă se dovedește a fi adevărată, vorbim de o particularitate un pic ciudată.

Având în vedere data afișată pe randări, este foarte probabil ca Razer Phone 2 să fie anunțat pe 10 octombrie. În magazine, va ajunge după câteva zile. Telefonul va ascunde la interior un Snapdragon 845 cu 8GB RAM și o memorie internă de 512GB.

S-a vehicular incorporarea unor LED-uri pentru servirea de notificări multicolore prin tehnologia proprietară Chrome LED. Rămâne să vedem dacă se va materializa respectivul proiect.

 

Citește și: