Noul Razer Blade 15 te face să visezi la un laptop de gaming

Noul Razer Blade 15 te face să visezi la un laptop de gaming

Razer are în portofoliu unele dintre cele mai interesante laptopuri de gaming, dar niciodată nu au fost ieftine. Noul Razer Blade 15 nu este o excepție de la regulă.

În cazul în care cochetai de mult timp cu achiziția unui portabil de gaming și ți-l doreai pe cel mai bun dedicat plăcutei activități, sunt șanse destul de mari să te fi uitat după un Razer Blade. Aeastă linie de laptopuri este cât se poate de arătoasă. Include modele subțiri, cu carcasă metalică și specificații de top. Dintr-un anumit punct de vedere, s-ar putea să-ți aducă aminte de aspectul unui MacBook Pro, dar cu o carcasă semnificativ mai neagră și cu logoul Razer care tronează pe capac.

Încercând să-și sporească un pic plaja de utilizatori, Razer a anunțat o nouă configurație de bază pentru seria de portabile de 15 inci intitulată Razer Blade 15. Aceasta este mai ieftină decât modelul original, chiar dacă nu încearcă să concureze cu modele de la Lenovo sau HP. În continuare vorbim de o valoare de achiziție care gravitează în jurul cifrei de 1500 de dolari. razer-blade-15-0001

În orice caz, noul Razer Blade 15 în configurația de bază este construit în jurul unui panou de 15,6 inci cu o rezoluție nativă Full HD și o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Creierul întregii afaceri constă într-un Intel Core i7 de generația a opta cu 16GB RAM. Dacă bugetul îți permite, poți face în orice moment saltul până la 32GB RAM. Pentru gamerul din tine, o placă video NVIDIA GeForce GTX 1060 ar trebui să facă față cu brio celor mai intense sesiuni de Fortnite sau Assassin`s Creed. Partea de stocare va fi doar de tip SSD. Orice Razer Blade 15 se livrează cu Windows 10 Home.

Cel mai ieftin Razer Blade 15 costă 1599 de dolari și include un SSD de 128GB. Saltul până la 256GB te costă 200 de dolari în plus. Vârful de gamă intitulat simplu Advanced Model este achiziționabil cu 2199 de dolari.

razer-blade-15-0005

Citește și: