Noul iPhone va fi disponibil în variantă dual-SIM, dar nu pentru toată lumea

Noul iPhone va fi disponibil în variantă dual-SIM, dar nu pentru toată lumea

După câțiva ani, în care amatorii de telefoane dual-SIM au sperat să pună mâna pe un iPhone cu această funcție, în 2018, li se va îndeplini visul. 

Apple începe să aibă o problemă de adopție. Vânzările companiei au scăzut și, cu toate că are o prezență comercială în China, tocmai a fost detronată de pe poziția a doua în clasamentul mondial al producătorilor de mobile. Chinezii preferă Huawei, Oppo, Vivo sau Xiaomi, iar unul dintre motivele din spate are legătură cu suportul pentru dual-SIM.

În majoritatea țărilor europene, fascinația pentru dual-SIM s-a mai ponderat, dar în țările asiatice, sunt foarte multe persoane care optează pentru utilizarea unui telefon în care introduci două cartele SIM. Ca urmare, având în vedere cererea, Apple vrea să lanseze un iPhone dual-SIM pentru prima oară.

În ultimele săptămâni, am fost asaltați cu zvonuri pe marginea noilor modele de iPhone. Speculațiile referitoare la noul iPhone în variantă dual SIM au provenit exclusiv din China. Ca urmare, nu este exclus ca respectivul gadget să fie disponibil pentru achiziție doar într-o anumită zonă a Asiei.

Cea mai recentă confirmare oficială pe marginea unui iPhone cu suport pentru două SIM-uri a venit de pe pagina oficială de Facebook a China Telecom. Analiștii sunt de părere că va fi vorba de cel mai ieftin iPhone dintre cele trei programate pentru mâine. Acesta ar trebui să integreze un LCD de 6,1 inci. Nu este exclus să fie chiar mai multe modele Dual SIM de iPhone, dar e puțin probabil. În orice caz, un astfel de smartphone Apple va suporta cu siguranță conectivitate duală 4G prin intermediul unui modem de top compatibil cu varietatea semnificativă de tipuri de rețele care sunt active în China.

După China Telecom, imaginea de intro cu un măr cât se poate de roșu cu două cartele înfipte în el a apărut pe pagina de Facebook a China Mobile. Se pare că mai mulți operatori asiatici speră să vândă noul iPhone dual-SIM.

iPhone dual sim 2