Noul iOS 11.2.5 vine cu beneficii mici, dar importante

Noul iOS 11.2.5 vine cu beneficii mici, dar importante

Fără să fie subiectul unor zvonuri, iOS 11.2.5 a fost lansat în urmă cu mai puțin de 24 de ore pentru toți utilizatorii de iPad și iPhone care rulează iOS 11.

După o perioadă de câteva săptămâni în care s-a aflat în beta, iOS 11.2.5 a fost lansat aseară în formă finală. Marele beneficiu al acestui firmware este că introduce suportul pentru prima boxă inteligentă de la Apple. Intitulată HomePod, creația gigantului din Cupertino ar fi trebuit să ajungă în magazine până la finele anului trecut, dar din motive necunoscute, a avut parte de numeroase amânări. Cu scurt timp înaintea lansării firmware-ului, s-a confirmat faptul că respectivul gadget ar trebui să ajungă în magazinele Apple din câteva țări începând cu 9 februarie, urmând ca procesul de propagare să se extindă în primăvară și în alte colțuri ale lumii.

iOS 11.2.5 furnizează compatibilitate pentru HomePod și oferă posibilitatea ca Siri să citească știrile (doar în S.U.A., Regatul Unit și Australia). În plus, această actualizare include corecturi de probleme și îmbunătățiri.

Compatibilitate HomePod

  • Configurați și transferați automat configurările pentru ID Apple, Apple Music, Siri și Wi-Fi pe HomePod.

Știri citite de Siri

  • Siri poate citi acum știrile la solicitarea “Hey Siri, play the news”. De asemenea, puteți solicita anumite categorii de știri, precum sport, afaceri sau muzică.

Alte îmbunătățiri și corecturi

  • Rezolvă o problemă care putea cauza afișarea unor informații incomplete în lista de apeluri din aplicația Telefon
  • Corectează o problemă care provoca dispariția de pe ecranul de blocare a notificărilor Mail din unele conturi de Exchange la deblocarea dispozitivelor iPhone X cu Face ID
  • Rezolvă o problemă care putea cauza temporar listarea într-o ordine incorectă a conversațiilor din Mesaje
  • Corectează o problemă din CarPlay care provoca lipsa de reacție a comenzilor “În redare” după mai multe schimbări ale melodiilor redate
  • Furnizează posibilitatea ca VoiceOver să anunțe destinațiile de redare și nivelul bateriilor AirPods

Pentru informații despre conținutul de securitate al actualizărilor software Apple, vizitați acest site web: https://support.apple.com/ro-ro/HT201222.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: