Update-ul iOS 9.3 s-a lansat oficial: funcții noi și multe îmbunătățiri

Update-ul iOS 9.3 s-a lansat oficial: funcții noi și multe îmbunătățiri

Update-ul pentru iOS 9.3 a fost început ca o actualizare minoră pentru telefoanele Apple, dar în timp ce se afla încă în stadiul de beta, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone-uri s-a dezvoltat considerabil.

De câteva ori pe an, Apple lansează actualizări importante de software pentru toate dispozitivele sale. Anul 2016, cu siguranță nu a fost o excepție de la regulă. Deja ne putem instala iOS 9.3, tvOS 9.2, WatchOS 2.2 pe iDevice-uri, noul Apple TV și Apple Watch. Toate acestea sunt deja disponibile în mod oficial. Ca urmare, puteți apăsa pe butonul de ”Download” și să experimentați noul update în siguranță.

iOS 9.3 – funcții noi

Noul update include câteva remedieri de bug-uri și vulnerabilități, dar face mult mai mult decât atât. Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile ce ar urma să vă încânte. Printr-un nou mod intitulat Night Shift, ecranul telefonului vostru știe că este seară și ajustează temperatura de culoare pentru a facilita somnolența. După publicarea unui studiu care a confirmat cât de mult ne afetează lumina albastră a ecranului gadgeturilor înainte de culcare, aceasta este binevenită.

În plus notițele pe care vi le veți lua pe noul iOS 9.3 vor putea fi protejate printr-o parolă sau Touch ID, iar pentru studenți sau cei care împart un singur dispozitiv împreună, cei de la Apple au anunțat că de acum iOS 9.3 va putea suporta conturi multiple. În felul acesta cei care doresc să impartă de exemplu, o tabletă, o pot face foarte ușor.

iOS 9.3 – îmbunătățiri

Noul update pentru iOS mai aduce, de asemenea, un număr mare de îmbunătățiri pentru aplicațiile Weather, Settings, Compass, Health, Stocks și Store.

În aplicația Health de pe mobil, veți putea vedea urmări mai ușor cât de aproape sunteți de atingerea scopurilor pe care vi le-ați definit pe Apple Watch. Apple Music se va integra mai bine cu sistemele CarPlay.

De asemenea, noul update va aduce o o nouă interfață pentru multitasking și suport tastaturi Bluetooth. Aplicația Apple Watch pentru iPhone va suporta împerecherea simultană cu mai multe ceasuri inteligente, dacă folosiți câte unul pentru fiecare ocazie. Nu avem încă o dată oficială de lansare pentru noile versiuni de firmware.

Noua actualizare pentru sistemul de operare poate fi descărcată de azi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: