Nintendo va rezolva o mare problemă odată cu lansarea Switch 2

Nintendo va rezolva o mare problemă odată cu lansarea Switch 2

Nintendo plănuiește să lanseze o nouă versiune a consolei Switch anul următor pentru a menține vânzările ridicate de care se bucură actuala consola.

Nintendo Switch a fost lansată oficial în martie 2017 și a avut un succes mare: acțiunile Nintendo au crescut, cota de piață a companiei aproape a ajuns din urmă cota Microsoft și jocul Zelda dezvoltat în exclusivitate pentru Switch s-a vândut în milioane de copii.

Cei de la Nintendo încă dezbat ce hardware și software nou să includă în această nouă consolă.  O opțiune este îmbunătățirea display-ului cu unul mai subțire și mai eficient din punct de vedere energetic. Totuși, se pare că Switch 2 nu va avea un ecran OLED precum cel folosit de Apple pentru iPhone X și iPhone Xs. O asemenea decizie este binevenită, având în vedere faptul că display-ul ar putea fi cel mai mare punct în minus a actualei console.

Un display îmbunătățit este bine venit în condițiile în care Switch-ul actual are un ecran LCD de 6,2 inci cu o rezoluție 720p.  Se pare nu vor alege OLED ci un LED, genul de display găsit în telefoanele ca Essential Phone sau noul iPhone Xr. LED-urile nu sunt la fel de eficiente energetic precum OLED-uri și nu au un contrast așa de bun, dar sunt mai ieftine și culorile sunt bune.

Un display LED ar putea face noua consolă să fie mai subțire, imaginile reproduse să fie mai bune, dar și să ducă la o îmbunătățire a autonomiei bateriei.

Din martie 2017 până pe 30 iunie 2018, Nintendo a vând 19,7 milioane de unități ale Switch, un ritm comparabil cu cel al vânzărilor de PlayStation 4 al lui Sony, cea mai populară consolă din generația curentă.  Japonezii au zis că vor să treacă peste 20 de milioane de unități până în martie 2019.

Analiștii cred că acest prag este posibil deoarece se pregătesc câteva jocuri importante precum Super Smash Bros. Ultimate, care va fi lansat pe 7 decembrie.

Nintendo ar vrea să lanseze noul Switch la mijlocul anului 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: