iPhone X e mai bun decât iPhone Xs și Xs Max acolo unde contează

iPhone X e mai bun decât iPhone Xs și Xs Max acolo unde contează

Au trecut deja câteva zile de când noile terminale Apple au ajuns la cei care au făcut precomandă la iPhone Xs și iPhone Xs Max. Din acest motiv, cei de la Tom`s Guide s-au decis să le compare cu bătrânul iPhone X.

În mod tradițional, fiecare generație de smartphone-uri vine la pachet cu o baterie îmbunătățită. Această practică a devenit standard în industrie,  chiar dacă nu vorbim de fiecare dată de un număr mai mare de mAh.

Uneori, poate fi vorba de un SoC mai eficient energetic, realizat cu un proces de fabricație mai modern.

Pe hârtie, prin intermediul unei combinații de tehnologii și optimizări software, Apple s-a lăudat cu faptul că iPhone Xs și iPhone Xs Max sunt capabile să ofere aproximativ 30 de minute de utilizare intensă în plus comparativ cu modelul de top de acum un an.

Conform testelor celor de la Toms`s Guide, oficialii Apple se pare că au deformat realitatea.

Cu o lungă istorie când vine vorba de realizarea unor teste obiective, cei de la redactorii popularei publicații online au ajuns la o concluzie surpinzătoare. Conform măsurătorilor lor independente, vechiul iPhone este mai bun decât noul iPhone.

Într-un teste care a implicat rularea acelorași procese pe iPhone X și iPhone Xs Max, cel mai scump telefonul Apple creat vreodată a fost capabil să funcționeze în parametri pe parcursul a zece ore și 38 de minute. iPhone Xs, fratele său mai mic, s-a lăudat cu 9 ore și 49 de minute. iPhone X a ieșit câștigător în această competiție, chiar dacă a fost lansat în urmă cu aproximativ un an. Diferența nu a fost foarte mare, dar bătrânul smartphone a putut opera fără probleme pentru 10 ore și 49 de minute.

Dintr-un punct de vedere, această statistică este una destul de stânjenitoare pentru Apple, mai ales că testul nu a implicat decât navigarea pe internet folosind o conexiune 4G LTE. Dacă ești curios de Samsung Galaxy Note 9, acesta s-a rezumat la 11 ore și 26 de minute.

Citește și: