Filmul tras de Netflix în România îți arată un București de nerecunoscut

Filmul tras de Netflix în România îți arată un București de nerecunoscut
Sursa foto: Screenshot din filmul Netflix.

Netflix încă n-a realizat nicio producție – film sau serial – în care România să fie în centrul atenției. Totuși, are un film tras aici și poți să vezi cum ar fi București într-un viitor distopic.

Netflix are seriale realizate în Brazili, în Germania, chiar și în Polonia de anul acesta. România încă lipsește de pe listă, dar acum poți să vezi chiar și aici filmul realizat în țara noastră. Acesta a fost filmat în București, s-a apelat din plin la post-producție și poți descoperi un univers distopic aparte.

Filmul realizat de Netflix în România se numește What happened to Monday. De acum e disponibil să-l vizionezi pe Netflix în România. Primul trailer cu filmul a fost lansat în iulie 2017.

Această producție a fost realizată în colaborare cu compania Castel Film.

Film-Netflix-filmat-Romania

What Happened to Monday al Netflix a fost filmat în locuri mai mult sau mai puțin cunoscute din București. O să recunoști centrul vechi, Biblioteca Națională din București, Muzeul de Istorie, Biserica Italiană de pe Bulevardul Magheru sau Casa Radio. Mai sunt, din România, și Centrul Vechi din Constanța sau Portul Constanța.

Dacă ai explorat suficient Capitala, ai putea recunoaște diverse clădiri care sunt distruse sau în care se ascund protagoniștii. Ba chiar și niște străzi secundare. Altfel, dincolo de aceste detalii de loc, filmul n-are nicio treabă cu România. Doar că poți vedea cum și-au imaginat Bucureștiul din viitor cei care l-au produs.

Filmul Netflix prezintă o distopie care se desfășoară într-un viitor sumbru în care planeta devine suprapopulată. Astfel, părinții sunt obligați să aibă un singur copil.

O mămică naște însă șapte fetițe. Pentru ca acestea să nu fie confiscate, sunt numite după zilele săptămâni (Luni, Marți, Miercuri etc.). Au voie să iasă din casă doar în ziua care le poartă numele. De unde și titlul filmului. Dacă vrei să vezi filmul, îl găsești pe Netflix aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: