08 feb. 2018 | 22:00

Marvel a dezvăluit ce are în plan pentru jocul Avengers

ACTUALITATE
Marvel a dezvăluit ce are în plan pentru jocul Avengers

Colaborarea dintre Marvel și Square Enix pentru dezvoltarea unui joc Avengers a prins avânt și acum știm mai multe despre cum va fi acest joc mult așteptat.

Marvel și Square Enix și-au anunțat colaborarea anul trecut. Oamenii au speculat că jocul va fi unul de aventură, de tip single player. Totuși, un anunț recent făcut de Marvel sugerează că lucrurile vor merge într-o direcție ușor diferită. Gigantul a anunțat că proiectul Avengers, care conține o poveste complet nouă și originală, va aduce un univers în care gamerii vor putea juca în anii care urmează. Proiectul va fi plin de personaje, peisaje și momente legendare care îi vor încânta pe fanii Marvel.

Câteva din detaliile jocului le putem observa în trailerul lansat anul trecut. Acțiunea pare să aibă loc într-o perioadă când super-eroii sunt persecutați de public, iar echipa Avengers pare detrămată. Întregul cadru pare lipsit de speranță. De asemenea, putem deduce că în joc vor apărea Captain America, Hulk, Iron Man și Thor.

Proiectul jocului Avengers este dezvoltat de Crystal Dynamics (care au stat la baza jocului Tomb Raider) și de Eidos Montreal (din spatele Deus Ex). În echipă se regăsește și Stephen Barry, un veteran EA și Visceral Games. Grupul de dezvoltatori promite să creeze ceva de neuitat pentru fanii Marvel și ai gaming-ului în general.

„Suntem dedicați oferirii unei experiențe Avengers incredibile și complet originale gamer-ilor noștri”, a spus Scot Amos, co-director la Crystal Dynamics, potrivit Geek Tyrant. „Progresul imens pe care l-am făcut la proiectul Avengers ne motivează în continuare către scopul de a crea ceva de care fanii Marvel vor fi mândri, și pe care îl vor juca în anii care urmează”.

Deși este prea devreme pentru a ști cu siguranță, jocul ar putea fi unul de acțiune și aventură, cu multe elemente RPG. Cert este că anul acesta vom afla mai multe detalii despre acest joc.