Narcos ajunge în Mexic, țara care a umplut lumea de cocaină

Narcos este unul dintre cele mai îndrăgite seriale de pe Netflix. Înainte de finele acestui ani, va continua cu sezonul patru intitulat Narcos: Mexico.

Acțiunea celor trei sezoane din Narcos, pe care le găsești deja pe Netflix, se desfășoară în Columbia. Primele două detaliază aventurile lui Pablo Escobar, în timp ce al treilea sezon ne-a atras atenția asupra cartelului de droguri Cali. Show-ul a fost unul foarte premiat, cu o distribuție de excepție și un aer deosebit de autenticitate dat de folosirea limbii spaniole în cea mai mare parte, în contrast cu limba engleză a agenților DEA.

Dintr-un punct de vedere, Narcos s-a terminat. Acesta este și motivul pentru care al patrulea sezon va spune o altă poveste de sinestătoare comparativ cu ce am văzut în trecut. Aceasta din urmă va fi ancorată într-o cu totul altă țară, Mexic, comparativ cu Columbia. Schimbarea locației se va reflecta și în adopția unui nou nume pentru serial. Narcos va deveni Narcos: Mexico.

Ultimul sezon din Narcos va ajunge pe îndrăgitul serviciu de streaming începând cu data de 16 noiembrie. Momentul în care vom avea acces la toate episoadele a fost dezvăluit prin intermediul clipului de mai jos. Partea de creație din spate va fi în continuare în sarcina co-creatorilor Carlo Bernard și Doug Miro. Rămâne doar să vedem dacă vor reuși să mențină nivelul de calitate cu care ne-au obișnuit.

Acțiunea din Narcos: Mexico se desfășoară în regiunea Guadalajara, care dă și numele celui mai important cartel de droguri din regiune la începutul anilor `80. Pentru a-ți forma o idee despre povestea care va fi spusă, s-a lansat un scurt teaser trailer care ne prezină rolurile principale al acestei povești. Diego Luna va fi liderul cartelului Guadalajara în ”papucii” lui Felix Gallardo. Michael Pena va fi agentul DEA Kiki Camarena care face tot posibilul să-l prindă pe liderul cartelului.

Alexandru Puiu
07:09 07.09.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video