19 mart. 2018 | 11:57

Jocul oficial Narcos te va lăsa cu gura căscată

ACTUALITATE
Jocul oficial Narcos te va lăsa cu gura căscată

Narcos este cel mai popular serial de pe Netflix în țara noastră și în multe alte teritorii de pe mapamond, iar transformarea sa într-un joc nu ar trebui să vină ca o surpriză.

Comicbook a confirmat că un joc despre viața lui Pablo Escobar pornind de la Narcos se află în producție. Acesta nu este momentan într-un stadiu avansat de dezvoltare, dar ar trebui să ajungă la fanii seriei pe parcursul anului viitor. Pentru materializarea acestui proiect, Gaumont a încheiat un contract cu Curve Digital. Gaumont este producătorul tuturor sezoanelor din Narcos, dar jocul va porni de la povestea primelor două sezoane.

În trecut, Curve Digital s-a ocupat cu dezvoltarea unor jocuri precum Stealth Inc 2: A Game of Clones sau Stealth Bastard. Aceeași compania fost responsabilă de publicarea câtorva titluri un pic mai populare, A Knight’s Quest, Racing Apex, Human: Fall Flat sau Serial Cleaner. În cazul jocului Narcos, Curve Digital va publica titlul, în timp ce studiourile Kuju se vor ocupa de dezvoltare efectivă. Cei de la Kuju mai au pe CV jocurile Marvel Ultimate Alliance și Art Academy.

Până la această oră, nu este foarte clar ce tip de joc va fi Narcos. Nu este exclus să fie un joc de strategie sau management al orașelor. Ar putea fi un shooter episodic interesant sau o aventură spusă în genul seriei GTA.

Pe marginea subiectului, Brynley Gibson – directorul studioului Kuju a afirmat că abia așteaptă să creeze un joc care să adapteze povestea fantastică și acțiunea curajoasă a serialului Netflix. De partea celor de la Gaumont, creatorii seriei Narcos sunt încrezători că viitorul joc va face o treabă foarte bună în a ajuta fanii să fie și mai implicați în povestea spusă pe parcursul celor trei sezoane.

Noul joc Narcos va fi publicat în 2019 de către Curve Digital pentru PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One și PC. Sezonul patru din Narcos va ajunge pe Netflix până la finele acestui an și se va concentra pe povestea cartelului Guadalajara, din Mexic.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele