17 iul. 2018 | 16:37

Motorola lansează în România moto z3 play. Ce are special noul telefon

ACTUALITATE
Motorola lansează în România moto z3 play. Ce are special noul telefon

Fanii Motorola pot să stea liniștiți, compania anunță astăzi lansarea pe piața locală cel mai nou smartphone al seriei moto z, anume moto z3 play.

Telefonul este realizat în întregime din Corning Gorilla Glass și aluminiu utilizat și în construcția aeronavelor, având o rezistență sporită. Moto z3 play are o diagonală de 6 inci, iar ecranul ocupă o suprafață cu 13% mai mare și include un număr superior de pixeli per inch comparativ cu generația anterioară, ale cărei dimensiuni ale carcasei erau similare.

Motorola moto z3 play are un ecran AMOLED cu aspect 18:9 și rezoluție Full HD+ (2160 x 1080 pixeli).

Tehnologia modulară este prezentă și la acest model și utilizatorii pot atașa telefonului un modul pentru proiectarea imaginii, unul pentru imprimarea fotografiilor Polaroid direct din telefon. De asemean, utilizatorii vor regăsi în pachet noul modul moto mod Power Pack, o baterie suplimentară, ce adaugă instant 2.220 mAh smartphone-ului.

MotoZ3Play

Pe spate, telefonul are un sistem de cameră duală format dintr-un senzor de 12 megapixeli (f1.7) și unul de 5 megapixeli care ar trebui să se descurce bine în realizarea fotografiilor și la interior sau când este înnorat. Modelul de anul acesta integrează noi funcții AI cu detectare a profunzimii și permit realizarea unor imagini creative, precum cinemagrafele.

Funcția Cinemagraphs permite adăugarea unui plus de creativitate pozelor realizate permițând animarea unei părți a unei imagini, în timp ce restul imaginii rămâne statică – o combinație unică de foto și video.

Camera poate filma 4K ultra HD cu 30 de cadre pe secundă și poate realiza filmări timelapse, dar și slow motion.

Amatorii de selfie-uri trebuie să știe că modelul moto z3 Play vine cu o cameră frontală de 8 megapixeli (f2.0), cu un unghi larg de captare de 85 de grade și are și un mod de fotografiere portret.

La interior telefonul are un procesor Snapdragon 630 1,8 GHz, 4 GB memorie RAM, un spațiu de stocare de 32 GB sau de 64 GB, spațiu ce poate fi extins până la 2 TB printr-un card microSD. Telefonul vine cu cea mai nouă versiunea de Android, iar bateria este de 3000 mAh.

moto z3 play este disponibil începând de astăzi la partenerii autorizați Motorola, împreună cu Moto Power Pack inclus în pachet, la prețul recomandat de 2.000 fe lei.