Modul de GTA V care te transformă în Magneto din X-Men

Modul de GTA V care te transformă în Magneto din X-Men

GTA V a fost lansat în 2013 și este cel mai de succes joc video din istorie. Drept urmare, este jucat și astăzi, fie online, fie datorită modurilor dezvoltate de comunitate. Cel mai nou mod te transformă în Magneto și-ți dă puterea să creezi haos în oraș.

Ca Magneto poți să zbori deasupra orașului, poți ridica cam orice este din metal (mașini, semne de circulație, stâlpi de iluminat etc) și le poți arunca în clădiri, oameni și să-ți faci de cap cu ele (sau de capul altora). Mai mult, poți prinde avioane și elicoptere din aer și chiar turbine uriașe de la eoliene. Dacă nu este îndeajuns de nebunesc, le poți fura armele polițiștilor direct din mâinile acestora și poți trage cu ele.

Dacă vrei să vezi exact ce poți face și cum te poți distra cu acest mod te invit să te uiți la clipul ăsta. În video putem vedea ceea ce înseamnă să fii un super ticălos (antonimul la super erou?) și ce haos poți să creezi într-un oraș unde nimeni nu te poate opri.

Pentru a putea experimenta modul trebuie să ai GTA V instalat și să descarci Magneto script mod de aici, apoi să urmezi instrucțiunile de instalare descrise creatorul modului, JulioNIB. De asemnea, ai nevoie de cea mai recentă versiune a Scripthook V .NET

JulioNIB este un modder prolific și a făcut moduri în care a adus personajele din Dragon Ball Z și chiar pe Thanos în lumea GTA V. A adus chiar și hacker-urile din Watch Dogs.

GTA 5 a bătut toate recordurile din întreaga istorie a divertismentului. Grand Theft Auto 5 s-a vândut mai bine decât oricare alt film sau joc video. Rockstar Games a vândut peste 90 de milioane de unități și a câștigat un profit de 6 miliarde de dolari. GTA 5 e rivalul de necontestat al oricărui alt produs de divertisment. A adus chiar mai mulți bani decât filmele Avatar sau Pe aripile vântului, sau decât orice album vândut de Ed Sheeran.

Etichete: