GTA 5 în spațiu ar putea fi cel mai bun mod creat vreodată pentru joc [VIDEO]

GTA 5 în spațiu are potențialul de a fi un mod extrem de bun pentru joc, asta dacă este să ne luăm după trailerul de prezentare pentru acesta.

Modurile pentru GTA există de când lumea și probabil v-ați jucat și voi ”GTA 3 Real”, datorită unui CD primit de la vreun prieten. Apogeul în materie de modding am simțit că a fost odată cu apariția GTA San Andreas, poate și pentru că acolo am investit cel mai mult timp în schimbarea mașinilor, a texturilor, a hărții și nu numai. GTA 5 în spațiu, însă, ar putea fi ceva extrem de popular, iar reacțiile inițiale confirmă asta.

Trailerul de la GTA 5 în spațiu nu e de ieri, de alaltăieri, pe YouTube. Acesta are aproape o lună pe site și doar 35.000 de vizualizări, însă videoclipul îți arată că e vorba de un mod cu potențial. Acesta este încă în lucru și ar trebui să fie disponibil cândva, în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat, dar sigur va fi gata înainte să mergem la extratereștri în viața reală.

Videoclipul pare că spune o poveste în timpul prezentării. Vedem lansarea unei navete spațiale Columbia și o mică parte din drumul acesteia către unul dintre sateliții lui Jupiter, cel mai probabil. Personajul principal nu ajunge de nebun aici, deoarece pare să existe deja o bază destul de bine construită, doar că lucrurile sunt pe cale să se schimbe.

Firește, extratereștrii își fac apariția de undeva, iar de aici încolo povestea e cu împușcături și poate și cu furturi de navete spațiale. Rămâne de văzut cât de mult putem urmări o poveste în acest mod, dar dincolo de asta, un lucru e sigur, proiectul de GTA 5 în spațiu trebuie urmărit.

13:52 31.07.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video