Metallica, Paul McCartney şi alţii într-un weekend de concerte gratuite online la Lollapalooza

Metallica, Paul McCartney şi alţii într-un weekend de concerte gratuite online la Lollapalooza

Ca în fiecare an, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică, Lollapalooza poate fi urmărit în direct gratuit online.

Trei zile de muzică live de calitate au loc în această perioadă în Chicago, Statele Unite. Lollapalooza adună şi de această dată unele dintre cele mai importante nume din industria muzicală pentru a vă oferi o experienţă de neuitat. Pentru că s-ar putea însă să nu ajungeţi la faţa locului, alternativa este să vizionaţi aceleaşi concerte din confortul căminului cu un sistem de boxe serios sau măcar cu căştile date la maxim.

Pentru materializarea acestei idei, nu trebuie decât să intraţi pe Redbull.tv unde vor fi transmise în direct concertele de pe toate scenele din cadrul Lollapalooza. Încă de ieri au început transmisiunile, dar mai aveţi timp până duminică seară pentru a vedea concerte cu formaţiile voastre preferate. Deşi lista este foarte stufoasă, printre artiştii care vor ajunge pe scenă anul acesta se numără Metallica, Alabama Shakes, Paul McCartney, Gary Clark JR, Of Monsters and Men, ASAP Rocky şi mulţi alţii.

În funcţie de dispozitivul vostru preferat de streaming, merită să aveţi în vedere faptul că Redbul.tv este accesibil atât online la lollapalooza.redbull.tv, cât şi prin intermediul diverselor aplicaţii omonime pentru Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku şi multe alte gadgeturi similare.

Citește și: