Meme cu mașina lui Elon Musk în spațiu sunt magia internetului

Meme cu mașina lui Elon Musk în spațiu sunt magia internetului

Elon Musk și-a văzut un vis devenit realitate. Pe 6 februarie, Musk a lansat, prin SpaceX, o mașină Tesla în spațiu. În acest context, ne-am ales cu niște meme care să ne  asigure doza de amuzament.

Cu toate că majoritatea agențiilor spațiale din lume lucrează și se gândesc cum să facă să trimită mai mulți oameni în spațiu, Musk a demonstrat, încă o dată, că are o altă viziune. El nu și-a dorit să ducă astronauți în spațiu, ci o Tesla Roadster. Bineînțeles, evenimentul a fost extrem de mediatizat și toată planeta a fost martora lansării rachetei Falcon Heavy.

După lansare, Tesla a navigat șase ore prin spațiu, iar întreaga călătorie a fost difuzată și de SpaceX în timp real. Cum un eveniment important nu trece niciodată fără să fie imortalizat, așa cum se cuvine, lansarea lui Musk a avut o doză generoasă de poze. Odată ajunse pe internet, au venit și glumele.

[readmore]

Astfel, o mulțime de meme și filmulețe au ajuns virale, într-un timp extrem de scurt, prin care, mai în glumă mai în serios, fiecare a arătat ce a înțeles sau cum s-a văzut lansarea Tesla în spațiu. Am ales câteva din România. Surse de inspirație există, slavă Domnului!

Cireașa de pe tort o constituie Florin Salam. Ca orice eveniment care se respectă, ai nevoie de cineva care să întrețină atmosfera. Și cine e mai în măsură să facă asta dacă nu chiar Florin Salam.

Cele mai multe, dar și cele mai bune, meme ale românilor au făcut referire la taximetrie, în contextul războiului dintre Uber și taximetriști. N-au lipsit referirile la gropile din București sau la cei care vor neapărat să te ghideze când îți parchezi mașina. Altfel, realitatea e că Elon Musk a reușit să trimită în spațiu o mașină și odată cu ea mesajul: „Fabricată pe Pământ de către oameni“. Oare extratereștrii știu engleză?

De-aia nu e panică. Autor: Răzvan Băltărețu
De la Unirii la Obor via stratosferă. Autor: Alexandru Pomană.
Dă ceva să nu ți-o zgârie băieții. Autor: Alexandru Pomană.
Așa să ne ajute Dumnezeu. Autor: Carp Marian Iulian.
Direct din Mioveni. Autor: Cosmin Ungureanu.
Falcon Gigantu. Autor: Matei Pușcaru.
Aveț’ grijă. Autor: Memez, deci exist.
Când stai să-ți cauți mașina. Autor: Paul Lăpușan.
Control de rutină. Autor: Răzvan Băltărețu.
Pe magistrală, pe București. Autor: Primăria Munikipiului București.
Avem, cât de cât. Autor: Utopia Group.
Autor: Cristian Lupșa.
Citește și: