Excepție printre telefoane chinezești: Meizu M6S e ieftin și bun

Excepție printre telefoane chinezești: Meizu M6S e ieftin și bun

Daci ai vreun prieten în China, ar fi bine să-l rogi să-ți trimită un Meizu M6S. E unul care face dreptate pentru telefoane chinezești ieftine și bune.

Meizu este o companie pe care ai putea foarte ușor să o treci cu vederea, din prisma faptului că își dedică majoritatea atenției pieței din China. În același timp, lansează însă câteva telefoane chinezești pe care ți-ai dori să pui mâna în fiecare colț al mapamondului.

Cel mai recent model este un nou membru al familiei Meizu M și primul din portofoliu construit în jurul unui panou cu un raport de aspect de 18:9. Marginile laterale sunt aproape inexistente, iar în partea de sus și de jos, sunt aliniate la trendul inițiat de Samsung și continuat de OnePlus, Xiaomi, LG și nu numai.

Cu o adâncitură discretă pe partea dreaptă, telefonul are mari șanse să fie surprinzător de ușor de manipulat, chiar dacă nu este cel mai mic. În acel spațiu discret, ascunde butonul de blocare și un senzor de amprentă. Ca referință, este prima oară când acel senzor nu este instalat pe partea din față sau din spate a unui telefon.

Meizu M6S este construit în jurul unui panou de 5,7 inci cu o rezoluție nativă de 1440 x 720 pixeli. Un pic mai mare decât M6 Note, telefonul ascunde la interior unul dintre cele mai sprintene procesoare create de Samsung, Exynos 7872 cu 3GB RAM. Are un acumulator de 3000 mAh, iar spațiul de stocare variază de la 32 la 64GB, în funcție de buget. Pe partea de captură, are o cameră principală de 16 megapixeli cu F/2.0 și una frontală de 8 megapixeli cu ”Beauty Mode”.

Aparent, acea tehnologie proprie ar trebui să-ți facă selfie-urile mai spectaculoase. Suportă carduri microSD de până la 128GB, așa că poți uita de alte telefoane chinezești mai “sărace”.

Noul Meizu M6S va fi disponibil pentru achiziție începând cu 19 ianuarie. Prețul începe de la 155 de dolari pentru modelul de 32GB și sare până la 186 de dolari pentru 64GB. Telefonul poate fi cumpărat în culorile negru, argintiu, auriu și albastru. Și cu această veste se anunță un an bun pentru telefoane chinezești.

Meizu_M6s_gold___5

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: