31 iul. 2017 | 15:06

Meizu X2 este un telefon cu două ecrane care adoptă un design inedit

ACTUALITATE
Meizu X2 este un telefon cu două ecrane care adoptă un design inedit

Meizu X2 ar putea fi următorul telefon care să adopte moda smartphone-urilor cu două ecrane, iar acesta promite un design inedit în comparație cu ce am mai văzut până acum.

Anul trecut, începea moda telefoanelor cu sistem de camere duale, care s-a dovedit a fi un trend de succes. Din ce în ce mai mulți producători au oferit sau încep să ofere această funcție, deoarece are o serie de utilități. Chiar dacă Samsung a rămas în urmă pentru că n-a avut componentele gata când a fost lansat modelul S8, asta nu înseamnă că nu va avea succes odată cu apariția lui Samsung Galaxy Note 8, care va beneficia de astfel de camere foto.

Dacă un asemenea trend va deveni un standard, cel puțin în rândul telefoanelor flagship ale marilor producători, urmează și trendul smartphone-urilor cu două ecrane. Unul dintre telefoanele despre care am scris recent că va oferi o astfel de funcționalitate este Meizu Pro 7. Din imaginile cu acesta, putem observa că telefonul va avea al doilea ecran amplasat pe partea din spate, în lateral. Tot de la aceștia vine și următoarea veste.

Meizu X2 ar urma să fie un alt telefon care să aibă două ecrane, doar că acesta va avea un ecran secundar diferit față de cel pe care l-am aștepta, așa cum arată și gsmarena.com. Astfel, ecranul secundar, de pe spatele lui Meizu X2, ar fi unul rotund. Din cauza formei, acesta ar putea fi mai puțin practic decât unul dreptunghiular, fiind însă util pentru notificări de diverse feluri, așa cum se poate vedea și în imagini.

Restul specificațiilor smartphone-ului sunt necunoscute, însă putem observa că pe spatele telefonului va fi prezentă o singură cameră foto. Rămâne de văzut ce alte detalii vom mai afla în viitor despre telefon.