Noul telefon Meizu îți arată că produsele ieftine nu sunt mereu urâte

Noul telefon Meizu îți arată că produsele ieftine nu sunt mereu urâte

Meizu este o companie mai puțin cunoscută pe meleaguri mioritice, dar chinezii fac o treabă foarte bună în a lansa smartphone-uri și accesorii de calitate.

În aceeași zi în care Samsung a lansat Galaxy Note 8, chinezii de la Meizu au decis să demonstreze că se pot face lucruri miraculoase și cu bani puțini. Nu trebui să dai 1.000 de euro pe un smartphone pentru a face fotografii decente și a purta o conversație cu prietenii. Pachetul este completat de o pereche de căști Bluetooth cu un design original și calitate audio peste medie, conform comunicatului oficial.

Meizu M6 Note ar putea fi cel mai ieftin smartphone care se mândrește cu două camere principale. Acesta are pe spate un senzor de 12 megapixeli asistat de un al doilea senzor de 5 megapixeli. Pentru selfie-uri, există un senzor de 16 megapixeli pe partea din față a gadgetului. Fotografiile finale vor avea parte de un pic de postprocesare datorită aplicațiilor create de compania ArcSoft. Astfel, ar trebui să ai parte de un zgomot redus de imagine și o performanță deosebită în condiții de lumină scăzută.

Meizu_EP52_5

În rest, vorbim de un smartphone construt în jurul unui panou de 5,5 inci. Acesta folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 625 tactat la 2GHz, cu 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Deși rulează Android 7.0, interfața nativă este mascată de cea mai recentă iterație de Flyme OS. Terminalul se încadrează în 173 de grame și are o grosime de 8,35mm în cel mai gros punct. Acumulatorul de 4.000 mAh nu ar trebui să întâmpine dificultăți în a te ține departe de priză pe parcursul unei zile. Prețul pentru Meizu M6 Note variază în funcție de configurația hardware după cum urmează 3GB RAM și 16GB spațiu – 165 de dolari, 3GB RAM și 32GB spațiu – 195 de dolari, 4GB RAM și 64GB spațiu – 255 de dolari.

În privința căștilor Meizu EP-52 Bluetooth 4.1, acestea sunt rezistente la apă, promit opt ore de redare și 150 de ore de standby. Sunt compatibile cu AptX pentru o calitate foarte bună a redării wireless, iar o cască are doar trei grame. Costă 45 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: