Meizu celebrează 15 ani de activitate cu noile Meizu 15 și 15 Plus

Meizu celebrează 15 ani de activitate cu noile Meizu 15 și 15 Plus

Meizu este unul dintre brandurile chinezești cu o vechime mare în piață. Acesta va celebra 15 ani de activitate în 2018 și, din acest motiv, va lansa două terminale cu nume sugestive.

Cei mai mulți dintre utilizatorii de smartphone-uri nu cunosc mai mult de 5-6 producători de telefoane. Samsung, Apple, LG, HTC, Huawei sau Nokia sunt numele care s-ar putea să-ți vină în minte. În piața din China însă, există mai multe companii care au făcut eforturi importante pentru a ieși din anonimat, chiar dacă cele mai multe gadgeturi ale lor se comercializează doar pe teritoriul Asiei.

De această dată, este vorba de Meizu. Chinezii se pregătesc să lanseze în următoarele săptămâni două dispozitive, Meizu 15 și Meizu 15 Plus. Acestea au fost subiectul mai multor zvonuri în ultimele săptămâni, dar este prima oară când vedem cum arată.

Meizu 15 Plus_001

În mod previzibil, Meizu 15 Plus va fi varianta un pic mai mare a aceluiași gadget, fără alte diferențe estetice. Marginea superioadă este destul de generoasă pentru standardele actuale și găzduiește o cameră pentru selfie-uri exact în centru.

ama inferioară are un buton de Home. Ambele telefoane se ascund într-o carcasă metalică cu două camere principale pe spate instalate una deasupra celeilalte. Blițul are un format circular, similar cu un inel.

Meizu 15 Plus folosește un panou de 5,95 inci cu o rezoluție nativă QHD. Cele două camere de pe spate sunt de 20, respectiv 12 megapixeli. Pentru selfie-uri, ai la dispoziție o cameră foarte generoasă de 20 de megapixeli.

Acumulatorul de 3430 mAh ar trebui să facă o treabă decentă în a te ține departe de priză pe parcursul unei zile. Partea de procesare va fi asigurată de o combinație între un SoC Samsung Exynos 8895 cu 4 sau 6GB RAM și o memorie internă de 64 sau 128GB, în funcție de bugetul pe care vrei să-l dedici.

Fratele său mai mic, Meizu 15 va folosi un panou Full HD de 5,46 inci cu un procesor Snapdragon 660. Opțiunile de stocare și memorie RAM sunt identice cu cele de mai sus, dar bateria va fi un pic mai mică, doar 2940mAh. Nu e exclus să vedem și un Meizu 15 Lite, dar acela nu a fost încă subiectul unor speculații.

Etichete: