Meizu are căști Bluetooth cu fir luminos pentru raverul din tine

Meizu are căști Bluetooth cu fir luminos pentru raverul din tine

Dacă nu cumva vrei să lansezi soluții premium cu un sunet extraordinar, este greu să mai inovezi în domeniul căștilor in-ear sau over-ear. Cei de la Meizu se pare totuși că au găsit o soluție.

Foarte mulți dintre cei care se plimbă prin oraș sau călătoresc mult sunt utilizatori de căști. Unele sunt mai scumpe, alte sunt mai ieftine. Cele mai multe au venit în cutia telefonului. Cu noile căști Halo, Meizu speră să te convingă să faci un upgrade. Acestea arată bine și, cel mai probabil, se aud decent. Rolul lor este însă de a te face să ieși în evidență din mulțime.

Noile căști in-ear vin cu conectivitate Bluetooth. Se ancorează după ureche prin intermediul unui cablu de aproximativ 30 de centimetri. Pe lângă respectivul cablu standard, există un al doilea cablu. Cu o lungime totală de aproximativ 1,5 metri, acesta din urmă are rolul de a arăta interesant cât timp este luminat. În același timp, conectează căștile la o baterie pe care o poți pune în buzunar.

Meizu-Halo-Earphones

În situația în care devii un fan al LED-urilor ostentative, vei avea parte de aproximativ cinci ore de autonomie cu firele luminate la 50%. Având în vedere că de asta ți-ai cumpărat căștile, ar fi ciudat să mergi pe stradă cu cablul stins. Dacă vei opta însă pentru această variantă, autonomia sare până la 15 ore. Procesul efectiv de încărcare durează doar 1,5 ore, o valoare destul de rezonabilă.

În privința tehnologiei din spate, Meizu Halo utilizează o fibră luminoasă creată de Corning patentată sub numele Fibrance. Aceasta este realizată dintre-o varietate de sticlă flexibilă ce poate lua orice formă. Pe firul de la Meizuo Halo există un slider prin care poți ajusta intensitatea luminoasă. În același timp, ai un microfon, butoane de ajustare a volumului și un al treilea buton pentru interacțiunea cu apelurile. Există și o aplicație dedicată de mobil pentru ajustarea parametrilor de funcționare ai căștilor. Prețul de achiziție pentru noile căști este de 160 de dolari și vor putea fi achiziționate în culorile roșu și albastru.

Citește și:
Etichete: