Chinezii îți pregătesc telefonul cu trei camere foto pentru selfie-uri

Chinezii îți pregătesc telefonul cu trei camere foto pentru selfie-uri
15:30 20.11.2018

LG, Huawei și Samsung au lansat smartphone-uri cu cel puțin trei camere pe spatele telefoanelor sale, însă un producător chinez este gata să-ți aducă telefonul visurilor tale: trei camere frontale pentru selfie-uri.

Meitu, un brand de telefoane ce s-a concentrat pe selfie-uri și care a fost achiziționat recent de Xioami, a depus un brevet de invenție pentru un smartphone cu cinci camere. Totuși, spre deosebire de LG V40 ThingQ, noul telefon chinezesc are doi senzori foto pe spate și trei în față.

Sistemul frontal de trei camere este format dintr-un senzor de 12 megapixeli, unul de 20 de megapixel și unul de 8 megapixeli. Mai multe detalii despre aceste camere nu avem, dar putem presupune că vom avea un senzor cu unghi larg pentru selfie-urile de grup, senzorul de 20 de megapixeli ar putea fi cel principal, iar cel 8 MP să fie unul de detectare a adâncimii pentru simularea bokeh-ului.  Așadar, dacă ești un împătimit al selfie-urilor ar trebui să ții minte telefonul ăsta.

Pe spatele telefonului vei găsi un senzor foto de 12 megapixeli și unul de 8 megapixeli, care cel mai probabil va fi folosit pentru detectarea adâncimii câmpului de fotografiere.

În afară de fotografiere, ne putem aștepta ca telefonul să aibă un procesor cu opt nuclee, 8 GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 128 și 256 GB. De asemenea, diagonala ecranului s-ar întinde până la 6,2 inci și avem de-a face cu un panou OLED (2.248 x 1.080 pixeli), o baterie de 3400 mAh, un senzor de amprentă pe spate, dar fără mufă de căști.

Dacă până acum nu prea ai auzit de brandul Meitu este de înțeles pentru că aceste telefoane se vând doar în China. Totuși, dacă ești interesat de un telefon cu trei camere frontale atunci te vei bucura la veștile că Xiaomi a cumpărat Meitu și astfel telefoanele cu acest brand ar putea fi vândute pe piețele internaționale, inclusiv în România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI