Mașina specială creată de Mini pentru nunta Prințului Harry

Mașina specială creată de Mini pentru nunta Prințului Harry

Prințul Harry al Marii Britanii se va căsători pe data de 19 mai la capela St. George din Castelul Windsor cu actriţa americană Meghan Markle în vârstă de 36 de ani. Mini a pregătit un Mini Hatch cu trei uși special pentru acest eveniment, care va fi donat către una dintre organizațiile de care se ocupă Casa Regală a Marii Britanii.

Automobilul vopsit în culoarea Crystal White a fost produs într-un singur exemplar. Totuși, grila, mânerele ușilor și conturul farurilor au o culoare specială. Hublourile din jurul semnalizatoarelor au fost imprimate 3D. În plus, acestea au fost decorate cu iniţialele M (Meghan) şi H (Harry), cu o inimă şi inele.

“Ca brand britanic legendar, cu o istorie de aproape 60 de ani în Regatul Unit, suntem încântaţi să marcăm nunta regală cu acest cadou caritabil special”, a declarat cu încântare Oliver Heilmer, directorul Mini Design.

Printre particularitățile mașinii se mai numără un acoperiș creat din mai multe culori ce vor reuni elemente ale steagurilor din ţările de provenienţă ale mirilor (Marea Britanie și Statele Unite ale Americii). Și jantele modelului unicat au fost redesenate de către designerii de la Mini.

Pe banda din fața scaunul pasagerului sunt trecute numele celor doi miri, data nunții și câteva urări. În momentul în care portierele sunt deschise, pe asfalt este proiectat mesajul tradițional al tinerilor abia căsătoriți „Just Married” („Abia căsătoriți”).

Nu va fi o nuntă cu cadouri

Cei 600 de invitați la nunta regală a anului vor fi nevoiți să respecte un anumit protocol și au fost rugați de miri ca în loc să le ofere tradiţionalele cadouri de nuntă să doneze banii către şapte organizaţii caritabile alese de ei. Singura care are dreptul să facă un cadou este Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii. Bunica Prințului Harry le va dărui mirilor un conac extrem de valoros.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: