29 iun. 2018 | 13:20

LG X2 face minuni la 150 de euro și merită toată atenția

ACTUALITATE
LG X2 face minuni la 150 de euro și merită toată atenția

În timp ce piața telefoanelor de top încorporează multe terminale cu un design similar și performanțe apropiate, LG X2 reușește să fi interesant la un preț de patru ori mai mic.

Având în vedere numărul lansărilor din ultimele luni de pe zona de aparate mainstream, acest segment este unul dintre cele mai interesante. Un număr foarte mare de producători încearcă să facă eforturi pentru a atrage utilizatorii din acea zonă de preț cu oferte tentante și pachete de opțiuni mai mult decât decente.

Cel mai nou astfel de terminal este LG X2. Micuțul din imaginea de mai sus este un aparat entry-level construit în jurul unui panou HD de cu diagonala de 5 inci. Partea de procesare este asigurată de o combinație între un quad core de la Qualcomm tactat la 1,3GHz. Memoria internă este de 16GB, iar cantitatea de memorie RAM este egală cu 2GB.

Amatorii de capturi foto/video vor profita de o cameră principală de 8 megapixeli, în timp ce amatorii de selfie-uri se vor rezuma la utilizarea unui senzor de 5 megapixeli. Dimensiunile noului aparat sunt egale cu 144,8 x 71,9 x 8,2 milimetri. Greutatea sa este egală cu 152 de grame.

Noul aparat vine preinstalat cu Android 7.1.2 Nougat, o particularitate care ar putea fi considerată un handicap într-o perioadă în care majoritatea utilizatorilor speră să pună mâna pe un gadget cu Oreo, preferabil unul care va face la un moment dat tranziția la Android P.

Bateria de 2500 mAh nu este cea mai mare, dar ar trebui să fie suficientă pentru a te ține departe de priză pe parcursul unei zile. Printre particularitățile software care încearcă să-l scoată în evidență se numără Auto Shot, o opțiune care declanșează automat procesul de captură când este identificată o față în cadru.

Cu Quick Share trimiți fotografii prietenilor mai repede ca niciodată. Mometan, noul telefon a fost lansat în Coreea de Sud la un preț de aproximativ 150 de euro, dar are mari șanse să ajungă și în alte colțuri ale mapamondului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele