LG V40 va fi primul smartphone cu cinci camere: cel mai nou record în materie de telefoane

LG V40 va fi primul smartphone cu cinci camere: cel mai nou record în materie de telefoane

Într-o lume în care trăim din ce în ce mai multe experiențe prin intermediul ecranului de la telefon, LG V40 se pare că va fi primul smartphone dotat cu nu mai puțin de cinci camere.

În momentul în care am văzut terminale precum iPhone X cu două camere principale, nu era nevoie să înțelegi foarte multe principii de artă fotografică pentru a le găsi utilitatea. Între timp, întregul concept al camerelor mobile pe telefoane a explodat. Nu a ajutat nici faptul că Huawei P20 Pro a ajuns pe piață cu trei camere principale asistate de inteligență artificială pentru duce realizarea unei fotografii la un cu totul alt nivel.

Trecând peste performanța noilor smartphone-uri de top, LG V40 pare să depășească deja câteva recorduri de performanța și funcționalitate, chiar dacă nu s-a lansat încă în mod oficial. În timp ce LG V30S ThinQ înpreună cu LG V35 ThinQ au fost lansate în 2018, este important de reținut că acele aparate incorporează doar upgrade-urli incrementale și arată la fel cu LG V30 lansat în 2017.

Un succesor adevărat pentru LG V30, viitorul LG V40 se anunță a fi încărcat de premiere. Acesta se pare că fi primul telefon cu 5 camere. Cele trei camere de pe spate nu vor funcționa simultan, dar vor conclucra pentru niște imagini speciale. Cele două camere de pe partea din față vor fi utilizate la un proces de autenficiare facială bazat pe realizarea unui model 3D al feței umane, apropiat de ce face iPhone X pentru Face ID, dar într-o manieră mai rudimentară.

Conform celor de la Android Police, sunt șanse foarte mici ca speculațiile detaliate mai sus să nu se dovedească a fi adevărate. Pe partea de captură, LG V40 ar putea fi cel mai serios concurent pentru P20 Pro de la Huawei. În schimb, va avea alte câteva particularități care vor influența generațiile viitoare de mobile. La interior, va ascunde un Snapdragon 845 de la Qualcomm și un sistem audio bazat pe un Quad DAC. Tradiționalul cititor de amprente va fi și el prezent în ecuație, pe partea din spate, sub camere.

Citește și: