LG V35 Signature Edition va costa cam cât o mașină la mâna a doua

LG V35 Signature Edition va costa cam cât o mașină la mâna a doua

LG V35 Signature Edition este varianta specială a lui V35 ThinQ și va debuta în august, cu un preț cel puțin mare.

LG V35 ThinQ, flagship-ul companiei, va beneficia și de o variantă specială, sub forma lui Signature Edition. Acesta ar trebui să ajungă pe piață în luna august și va face parte din colecția de produse Signature a producătorului.

Prețul e unul pe măsura exclusivității, dar tot e greu de justificat, chiar dacă te uiți pe diferențele dintre varianta standard și cea specială a telefonului. Dacă vrei un asemenea smartphone, îți trebuie cam 1.790 de dolari să-l cumperi, cam cât o mașină (într-adevăr, mai degrabă un cazan) la mâna a doua.

Pentru a justifica prețul, telefonul îți va oferi 256 GB de spațiu de stocare și va fi rezistent la zgârieturi. Astfel, ar putea fi similar cu V30 Signature Edition, cu design ceramc.

Dincolo de aceste schimbări, telefonul ar fi tot cam același V35 ThinQ, așa că te poți aștepta la un ecran OLED cu diagonala de 6 inci, un procesor Snapdragon 845, 6 GB de memorie RAM și camere duale pe partea din spate.

Modelul de anul trecut, LG V30 Signature Edition, a fost vândut doar în Coreea de Sud, iar producția a fost limitată la doar 300 de dispozitive, toate vândute în perioada de precomandă. Dacă LG produce un V35 de același fel, e foarte probabil ca acesta să fie disponibil tot într-un număr foarte limitat de exemplare.

LG nu are de gând să facă bani de pe urma telefoanelor, ci mai degrabă încearcă să-și întărească brandul cu un astfel de produs premium. Astfel, se alătură celor de la Huawei și Oppo, care colaborează cu Porsche, respectiv Lamborghini.

Citește și:
Etichete: