LG V35 ThinQ e noul telefon de top de la LG cu un preț pe măsură

Nu au trecut două săptămâni de la lansarea LG G7, iar sud coreenii au dezvăluit un nou smartphone de top. LG V35 ThinQ include specificațiile de top din G7 în designul introdus de V30.

LG V35 ThinQ este cel mai nou smartphone de la LG și a fost dezvăluit fără prea multă fanfară de către operatorul american de telefonie AT&T. Aspectul exterior al aparatului este foarte apropiat de V30 și V30S lansate în trecut.

Performanța este dată de componente hardware similare cu cele pe care le găsești într-un LG G7 ThinQ. Diferența este că rezultatul final e mai scump. Distribuția G7 a început la prețul de 750 de dolari, în timp ce valoarea de achiziție pentru noul V35 este de 900 de dolari.

LG V35 are un avantaj important față de LG G7, acesta fiind și motivul pentru diferența de preț. Telefonul este construit în jurul unui panou OLED de 6 inci cu un raport de aspect de 18:9 și o rezoluție Quad HD+. Ecranul de la LG V35 ThinQ nu include în partea de sus un breton, la fel ca în cazul G7. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 845, iar cantitatea de memorie RAM este de 6GB. Memoria internă sare până la 64GB. Acumulatorul de la interior de 3300 mAh este mai mult decât suficient pentru o zi departe de priză.

Sistemul de operare preinstalat este Android 8.0 Oreo. Pentru selfie-uri, vei profita de o cameră frontală de 8 megapixeli. Camerele principale sunt în număr de două și amândouă utilizează un senzor de 16 megapixeli, chiar dacă partea de optică este diferită.

În continuare, LG pune accent pe abilitățile audio ale aparatelor sale de top. LG V35 ThinQ nu folosește sistemul audio Boom Box din G7, dar are un Quad DAC Hi-Fi. Este certificat IP68 pentru rezistență la apă, suportă încărcarea wireless, este certificat Google Lens și incorporează câteva particularități de inteligență artificială menite să sporească nivelul de calitate al fotografiilor.

Alexandru Puiu
18:35 31.05.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video