LG G7 pare inspirat din iPhone X, în cel mai recent clip ajuns online

LG G7 pare inspirat din iPhone X, în cel mai recent clip ajuns online

LG G7 pare să fi fost prezent la MWC 2018 în spatele ușilor închise, iar cineva a reușit să-l filmeze și să posteze rezultatul pe internet.

Dacă tot am avut parte de lansarea Galaxy S9, următorul val de speculații importante vizează vârful de gamă al celor de la LG. Conform zvonurilor, ar fi vorba de LG G7, un dispozitiv ce încearcă să concureze de la egal la egal cu iPhone X și Galaxy S9 sau S9+.

În trecut, au mai apărut online detalii despre iminentul smartphone de top al sud coreenilor. Cu doar câteva luni rămase până la lansarea efectivă, unii au afirmat că telefonul a fost reinventat de la zero, deoarece directorul companiei nu a simțit că este suficient de atrăgător și futurist comparativ cu dispozitivele concurenței. Pentru că vorbim însă de zvonuri, este greu să știi ce este adevărat sau nu, atunci când facem referire la un telefon nelansat.

Trecând însă peste particularitățile care au ajuns online în trecut, publicația israeliană Ynet a publicat pe site-ul propriu un clip ce pare să ne arate un LG G7 funcțional. Din păcate, din cauza modului în care a fost integrat în site, poate fi vizionat doar la această adresă.

Dispozitivul din clip pare să aibă numele de cod Neo și nu este exclus să întruchipeze un alt smartphone de vârf pe care LG plănuiește să-l lanseze în următoarea perioadă. Acesta este construit în jurul unui panou OLED cu diagonala de 6 inci și un raport de aspect de 19,5:9. Are o cameră frontală de 8 megapixeli pentru selfie-uri și două camere principale de 16 megapixeli. Pe partea din spate, integrează un senzor de amprentă. Partea de procesare este asigurată de o combinație între un Snapdragon 845, 4GB RAM și o memorie internă de 64GB, o configurație pe care o vedem și în Galaxy S9.

Evan Blass de la VentureBeat a afirmat pe Twitter că acesta ar putea fi de fapt dispozitivul anulat. Adevăratul LG G7 ar arăta și mai bine.
lg g7 leak