LG G7: când vom vedea noul vârf de gamă al companiei

LG G7: când vom vedea noul vârf de gamă al companiei

LG G7 este succesorul flagship-ului lansat în februarie anul trecut, însă lansarea noului telefon ar putea fi devansată în comparație cu a lui G6, arată computerblog.ro.

În ultimele săptămâni, au apărut o mulțime de speculații cu privire la viitorul flagship de la LG, modelul care ar urma să se numească G7, dacă respectă tradiția predecesorilor. Mai multe voci indică, însă, că LG s-ar putea distanța de ”G” și ar putea veni cu un nou nume pentru telefoane. Decizia ar fi fost luată pe fondul vânzărilor din ce în ce mai slabe înregistrate de telefoane, începând cu G4, dar mai ales după apariția modelului G5.

Indiferent dacă vorbim de LG G7 sau de un smartphone cu alt nume, cert e că telefonul își va face apariția în viitorul apropiat. Dezvăluirea, însă, nu va avea loc în februarie, așa cum s-a întâmplat anul trecut, cu LG G6. Ciclul de lansare ar urma să fie prelungit cu aproximativ o lună, dacă este să ne luăm după cei de la ET News. Conform acestora, smartphone-ul va fi dezvăluit undeva în luna martie.

Sursa citată de publicație este un oficial de la una dintre cele trei companii importante de telecomunicații din Coreea de Sud. O altă sursă din industrie ar fi precizat că viitorul telefon va fi lansat oficial pe 20 aprilie 2018.

Sursele ne indică faptul că ar trebui să ne luăm gândul de la o prezentare la MWC 2018 a noilor smartphone-uri, o schimbare față de ultimele două lansări. Noul G7 va fi primul flagship LG lansat sub conducerea lui Hwang Jeong-hwan, care a devenit CEO LG Mobile Communications luna trecută. Rămâne de văzut dacă acesta are o abordare proaspătă care va da roade.

Citește și: