LG G7 are o dată de lansare și un design ”inspirat” de iPhone X

LG G7 are o dată de lansare și un design ”inspirat” de iPhone X

LG G7 are parte de o lansare amânată, ceea ce oferă timp companiei să se inspire cât mai mult de la iPhone X.

Noul model de LG din seria G ar fi trebuit să apară în ianuarie-februarie 2018, dacă e să ne luăm după lansările trecute, însă compania a decis să schimbe calendarul clasic. Între motivele invocate atunci de LG se regăsea și ideea unui redesign al telefonului.

Acum avem și ceva imagini cu noul smartphone, care ar urma să fie dezvăluit la final de aprilie. Compania s-a întors la planșeta de desen pentru a crea un smartphone ”inspirat” de iPhone X, sau de Essential Phone, depinde cum vrei să pui problema. Cert e că ecranul are crestătură, pentru că acesta e noul trend pe care va trebui să-l suporți în următoarea perioadă.

Cei de la LG au vrut să se îndepărteze de Samsung cu ajutorul noului design, dar n-au reușit altceva decât să se apropie prea mult de iPhone. Cel puțin restul specificațiilor telefonului par să fie promițătoare.

La interior, smartphone-ul va avea procesorul Snapdragon 845, în vreme ce pe partea de RAM vei beneficia de 6 GB. Dincolo de asta, telefonul va fi disponibil în variante cu 64 și 128 GB de stocare. Camera foto principală are un aranjament cu senzori duali, de 16 megapixeli, dispuși vertical, iar toate elementele de inteligență artificială de pe V30S vor fi prezente și pe G7. Bateria ar trebui să aibă capacitatea de 3.000 mAh.

În ceea ce privește prețul, noul G7 va costa ceva mai mult decât modelul anterior, așa că ar trebui să aibă un preț de 850 – 950 de dolari. Va fi interesant de urmărit cât succes va avea noul telefon din seria G a companiei, având în vedere popularitatea în continuă scădere a acestor smartphone-uri.

Citește și: