LG G7 ThinQ va avea cel mai puternic difuzor folosit pe un telefon

LG G7 ThinQ va avea cel mai puternic difuzor folosit pe un telefon

LG nu mai face de mulți ani bani din telefoane din cauza concurenței foarte agresive din piață. Cele câteva superlative absolute livrate împreună cu LG G7 ThinQ s-ar putea să schimbe situația.

În urmă cu câteva zile, detaliam ecranul spectaculos ce va veni integrat în iminentul LG G7 ThinQ. Respectivul panou va fi cel mai luminos dintre toate care au fost folosite până la această oră pe un telefon inteligent. Cu o putere luminoasă de 1000 de niți, nu ar trebui să întâmpini nici un fel de dificultăți în a-l folosi în soare.

Dacă nu te-a convins ecranul remarcabil, s-ar putea să te încânte puterea audio impresionantă a viitorului telefon. Producătorul sud coreean a confirmat că LG G7 ThinQ va include un sistem audio intitulat Boombox Speaker. Aparent, respectivul mecanism va reuși să genereze sunete la un volum de zece ori mai mare decât cel emis de majoritatea telefoanelor. Frecvențele joase vor fi redate cu o fidelitate remarcabilă la o putere de două ori mai mare decât telefonul de anul trecut – G6.

Pentru a-și atinge scopul, cei de la LG au apelat la niște trucuri de design foarte interesante. Printr-un sistem elaborat de facilitare a propagării sunetului printr-un set de canale din interiorul telefonului, experiența audio ar trebui să fie unică. În plus, dacă vei poziționa aparatul pe o suprafață plană, vibrațiile puternice te vor convinge că sursa de zgomot este cu mult mai mare decât un telefon.

Deși vom afla mai multe despre noul sistem audio în conferința de lansare a aparatului, o mare parte din magie este creată printr-o cameră de rezonanță din telefon. În practică, este greu de apreciat cât de impresionantă va fi experiența audio, dar vom afla peste doar câteva săptămâni.

La fel ca în anii trecuți, vârful de gamă al sud coreenilor va pune accent pe experiența audio oferită utilizatorului. În acest scop, va include o mufă de căști și un Hi-Fi Quad DAC. Aparent, va fi primul telefon certificat DST:X, o particularitate care se va reflecta într-o redare impresionantă a efectelor audio 3D, chiar și când folosești căști stereo obișnuite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI