LG G7 ThinQ îți va permite să dezactivezi ecranul extins

LG G7 ThinQ îți va permite să dezactivezi ecranul extins

Din ce în ce mai mulți producători de smartphone-uri de top se confruntă cu o dilemă ciudată. Cu sau fără breton? LG G7 te va lăsa să alegi varianta care te încântă mai mult.

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea oficială a LG G7. Viitorul vârf de gamă al sud coreenilor se anunță a fi foarte interesant, dacă folosim ca referință speculațiile din ultimele săptămâni. Gadgetul va fi similar ca performanță cu alte terminale de top lansate în ultimele luni, dar vor exista mai multe particularități care îl vor ajuta să se diferențieze.

În urmă cu câteva zile, aflam că LG G7 va utiliza cel mai luminos ecran integrat vreodată într-un smartphone. Cu 1000 de niți de luminozitate, nu vei fi nevoit să-ți faci griji că nu înțelegi ce se petrece pe display într-o după-masă însorită de vară, pe plajă.

Nu a trecut mult timp de atunci, iar @evleaks a postat pe Twitter o imagine cu randările finale de promovare ale dispozitivului. Acelea se pot vedea în imaginea de mai sus. Aceasta este varianta neagră, dar telefonul va putea fi achiziționat într-o varietate surprinzător de mare de culori.

În privința bretonului din partea de sus, conform celor de la Slashleaks, va exista un mecanism software prin care îl vei putea masca. Practic, în loc să ai o pată neagră sub rama superioară, din setări, vei putea transforma secțiunea respectivă într-o dungă dintr-un capăt în altul. Vei putea personaliza culoarea respectivei dungi, deși nu știu de ce ai opta pentru altceva decât negru.

[readmore]

LG G7 va avea parte de un eveniment de lansare pe 2 mai. Va utiliza un panou de 6,1 inci cu o rezoluție de 3120 x 1440 pixeli și un raport de aspect de 19,5:9. Creierul întregii afaceri va fi un Snapdragon 845 de la Qualcomm, același pe care l-am văzut în Galaxy S9 și cele câteva terminale de gaming anunțate recent.

LG g7 breton