24 apr. 2018 | 10:35

LG G7 arată spectaculos înainte de lansarea oficială

ACTUALITATE
LG G7 arată spectaculos înainte de lansarea oficială

LG G7 ar trebui să aibă parte de o lansare oficială pe parcursul săptămânii viitoare, dar a ajuns deja online în toată splendoarea sa, prin intermediul @evleaks.

Deși nu s-au vândut foarte bine în ultimii ani, smartphone-urile LG nu au arătat niciodată rău. În același timp, sud coreenii s-au ambiționat să facă numeroase experimente mai mult sau mai puțin reușite pe partea de funcționalitate. Puțini producători au avut curaj să lanseze telefoane modulare înainte de LG.

Respectând tradiția din anii trecuți, LG se pregătește în această perioadă să lanseze noul său telefon de top pentru anul în curs. De această dată, va fi intitulat LG G7 ThinQ, unde ThinQ este probabil o referință către tehnologiile avansate din interior și numeroase particularități de inteligență artificială, mai ales pe partea de captură foto.

În ultimele săptămâni, am mai dezbătut de câteva ori speculații legate de LG G7, dar este prima oară când îl vedem în întregime, din toate colțurile. Cu această ocazie, se confirmă prezența bretonului pe partea din față, a celor două camere principale pe spate și a senzorului de amprentă în aceeași poziție confortabilă.

Cel mai probabil, telefonul va fi disponibil pentru achiziție în mai multe culori, dar, de această dată, nu vedem decât varianta argintie a aparatului. Spre deosebire de iPhone X, este de reținut faptul că marginea inferioară a telefonului este un pic mai lată, deși bretonul s-ar putea să fie mai mic.

Pe margini, aranjamentul butoanelor este departe de a fi revoluționar. Avem butonul de power pe partea dreaptă și două butoane de volum pe stânga. În plus, sub butoanele de volum, a fost introdus un buton dedicat ce pare să fie pentru apelarea asistentului virtual Googel Assistant.

[readmore]

Pe marginea superioară a dispozitivului este slotul pentru cartela SIM și cardul microSD. Încărcarea se face printr-un port USB C, iar în colțul din dreapta jos s-a găsit un locaș pentru mufa tradițională de căști. Noul LG G7 va avea partea de un anunț simultan de lansare în Seoul, Coreea de Sud și New York pe data de 2 mai.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele