LG anunță ecrane OLED transparente. Unde vor fi folosite

LG anunță ecrane OLED transparente. Unde vor fi folosite

LG lansează ecrane OLED transparente. Are deja un plan ca să le folosească și televizorul tău nu e primul pe listă.

Aceste ecrane LG OLED au fost prezentate la Passenger Terminal Expo (PTE) 2018. Ecranele LG vor fi folosite în aeroporturi. Sunt capabile să prezinte informații de sosire și de plecare în timp real și funcționează 24/7. Aceste soluții de semnalizare FIDS utilizează tehnologia In Plan Switching (IPS), care garantează culori clare în orice unghi vertical și orizontal.

Acest lucru înseamnă că pasagerii pot citi informațiile de pe ecrane indiferent de unghiul din care privesc.

Ecranele non-glare permit ca imaginile să nu fie afectate de lumina naturală în timpul zilei sau de lumina artificială, seara. Produsele LG includ caracteristici pentru protecție suplimentară față de alți factori externi, cum ar fi lumina soarelui, praful și umiditatea. Mai mult, LG oferă display-uri FIDS cu putere încorporată Open Pluggable Specification (OPS), care necesită doar o sursă de alimentare electrică pentru alimentarea afișajului, precum și a kitului OPS.

Totodată, sunt ideale pentru spații publice mari, cum ar fi terminalele aeroportuare, unde este esențial ca informațiile corecte să se comunice rapid și eficient, pentru ca pasagerii să se poată orienta. FIDS video wall este echipat cu platforma webOS de la LG. Această soluție nu numai că va reduce costul total al proprietății (TCO), dar va elimina și alte aspecte care pot duce la eșec, va elimina necesitatea unui player extern și va necesita mai puțină cablare.

Ar putea fi plasate în fața cozilor sau în magazine pentru a atrage atenția pasagerilor. Ecranul OLED este cunoscut pentru raportul său înalt de contrast care are ca rezultat o experiență vizuală mai clară din orice unghi. Fără sursă de lumină separată, afișajele sunt ușoare, subțiri și flexibile.

Ecranul OLED transparent reprezintă un produs inovator, potrivit și pentru camerele de control al traficului aerian (ATC), unde este nevoie de semnalizare pentru monitorizarea traficului aerian. Oferă o modalitate excelentă de a optimiza eficiența operatorului.

Când este activată, transparența permite o realitate augmentată fără a fi nevoie de dispozitive periferice. Indiferent dacă există conținut pe ecran sau dacă acesta este oprit, oamenii care lucrează în camerele ATC vor putea vedea ce se întâmplă pe pistă sau la sol fără nicio perturbare.

Etichete: