Huawei Mate 20 X e arma Huawei împotriva Nintendo Switch

Huawei Mate 20 X e arma Huawei împotriva Nintendo Switch

Huawei Mate 20 Pro a fost primul. A venit apoi Mate 20 X. Are un display OLED cu o diagonală de 7,2 inci și este echipat cu o baterie uriașă. Mai are și un gamepad.

Huawei Mate 20 X e un telefon pregătit pentru gameri. Pentru așa ceva are o baterie de 5.000 mAh și ar trebui să asigure aproape șapte ore de gaming continuu și 23 de ore de playback de video.

Richiard Yu, CEO Huawei Consumer Business, a făcut o comparație pe scenă cu consola portabilă Nintendo Switch, cea care oferă o autonomie de doar trei ore de joc, are un ecran mai mic și de o calitate inferioară.

Compania a pus accent pe performanța în jocuri a telefonului, dar și pe sistemul de răcire ce este compus dintr-un „vapor chamber” și o peliculă de grafen. Astfel, procesorul Kirin 980 ar trebui să rămână rece chiar și în situații extrem de solicitate pentru telefon.

După o oră de gaming, reprezentanții Huawei spun că Huawei Mate 20 X are o temperatură de 37,4 grade celsius pe față și 38,1 de grade pe spate, fiind mai rece decât Samsung Galaxy Note 9 și mai rece decât iPhone Xs Max.

Pentru că este totuși un telefon, Huawei Mate 20 X are și sistemul de trei camere pe spate cu senzorul ultra wide, senzorul wide și senzorul foto de 40 megapixeli.

Practic, Huawei Mate 20 X, cu gamepadul atașat, arată ca un Nintendo Switch fără controllerul din dreapta.

Bineînețeles, telefonul poate fi folosit și pentru sarcini de muncă precum: email, prezentări powerpoint, redactare documente și așa mai departe.

În același timp, Huawei Mate 20 X poate fi folosit foarte ușor pentru navigare (mai mult spațiu înseamnă mai multe informații) precum și pentru entertainement. Datorită ecranului OLED, Mate 20 X ar putea fi un telefon bun pentru văzut filme.

Huawei Mate X are un preț de 899 de euro (6GB și 128 GB spațiu de stocare) și este disponibil din 26 octombrie. Cum ți se pare Mate 20 X? Îl vrei pentru Fortnite și PUBG?

Citește și:
Etichete: