Noul Joker interpretat de Joaquin Phoenix nu te mai lasă să dormi

Noul Joker interpretat de Joaquin Phoenix nu te mai lasă să dormi

Același personaj Joker pe care l-am văzut împotriva lui Batman în mai multe circumstanțe, va primi propriul film în 2019 intitulat simplu Joker cu Joaquin Phoenix în rolul principal.

Joaquin Phoenix a devenit popular în urmă cu mai bine de 17 ani, când a fost nominalizat pentru un premiu Oscar datorită rolului său din Gladiatorul. De atunci, a mai primit două nominalizări la Oscar pentru The Master în 2012 și Walk the Line în 2005. Amatorii de tehnologie l-au îndrăgit pentru modul în care s-a îndrăgostit de un asistent virtual în Her în 2013. La ora actuală, joacă în Joker, unde va interpreta rolul prinicipal.

Bătrânul Joker a devenit un personaj emblematic în urmă cu câteva decenii, dar interpretarea lui Heath Ledger din The Dark Knight nu doar că ți-a ridicat părut pe mână, dar a reușit să îi aducă actorului un premiu Oscar post-mortem în 2009. De curând, Jared Leto l-a interpretat pe Joker în Suicide Squad, dar filmul cu Joaquin în rolul principal nu va avea nicio legătură cu pelicula respectivă.

În schimb, filmul Joker care va avea premiera în 2019 ne va arăta întreaga poveste a faimosului anti-erou. Pelicula va fi regizată de Todd Phillips, cunoscut publicului de la noi mai ales după ce a regizat trilogia Hangover. De atunci, a produs și filme mai serioase precum War Dogs sau A Star is Born, dar mulți fani ai benzilor desenate cu Batman nu s-au arătat foarte încântați de alegerea regizorală.

Trecând peste faptul că este imposibil să prezici succesul unui film cu atât de mult timp înainte de lansare, un lucru este sigur. Având în vedere imaginile de pe platoul de filmare care au ajuns deja online, Joaquin Phoenix va fi terifiant din poziția de Joker, iar asta este cel mai important lucru. Premiera este programată pentru 4 octombrie 2019.

Citește și:
Etichete: