Jocurile „Singur acasă” te vor umple de nostalgie și recunoștință pentru progresul tehnologiei

Jocurile Singur acasă te vor umple de nostalgie și recunoștință pentru progresul tehnologiei

Mai rar avem ocazia să vedem artiști celebri cum joacă jocuri video, dar – mulțumită canalului de YouTube Cinemassacre, acum avem ocazia să îl urmărim pe actorul din „Singur acasă”, Macaulay Culkin, cum joacă mai multe joculețe a căror temă este filmul care l-a făcut celebru.

Videoclipul are 19 minute în total și face parte din seria Angry Video Game Nerd. Începe cu prezentatorul James Rolfe care spune că nu va juca vreun joc de Crăciun. Mai apoi, în cadru apare Macaulay Culkin, aducând cu el o cutie de pizza plină cu jocuri tematice „Singur acasă”. El îl convinge pe James să încerce jocurile.

După ce James și Macaulay discută despre istoricul jocurilor, cei doi încep să joace versiunea SNES a jocului „Singur acasă”, despre care s-au făcut multe miștouri, mai ales pe seama faptului că în el apar răufăcătorii din filmele cu James Bond, fără să existe vreun motiv.

Macaulay începe să joace și el abia când cei doi ajung la  versiunea SNES a „Singur acasă 2” (în jurul minutului opt). YouTuber-ul și actorul discută despre cât de oribile sunt jocurile și despre faptul că acestea nu au nimic din atmosfera filmelor. Au criticat, printre altele, faptul că trebuie să petreci mai mult timp decât ar trebui luptându-te cu lilieci și șobolani.

Totuși, aceste lucruri ar putea fi iertate, dacă ținem cont de perioada în care au apărut jocurile. Pe atunci, multe din jocurile inspirate de filme nu aveau mare legătură cu acestea din urmă. Mai mult, fiecare joc era creat de dezvoltatori diferiți, ceea ce aducea un nivel de calitate diferit de fiecare dată. Partea bună este că nu toate jocurile „Singur acasă” sunt oribile – spre exemplu, „Singura acasă” de la Sega Genesis nu e rău deloc.

Dacă ești curios să îl vezi pe Macaulay jucând jocurile inspirate de filmele în care a jucat, ai videoclipul mai jos:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Cinema Blend