Narcos va avea parte de încă două sezoane

Narcos va avea parte de încă două sezoane

Narcos, serialul care prezintă viața lui Pablo Escobar, va rula pentru cel puțin încă două sezoane.

Narcos, serialul de succes produs de cei de la Netflix, va avea parte de încă două sezoane, conform celor de la Verge. La rândul lor, aceștia din urmă au preluat știrea de pe siteul Entertainment Weekly. Înainte de a citi mai departe, vă avertizăm că  urmează un SPOILER major. Așa că, dacă sunteți fani ai serialului și nu ați văzut încă sezonul doi, nu citiți mai departe.

The Verge menționează că informația ar putea fi oarecum surprinzătoare pentru unii, având în vedere că Pablo Escobar a murit la finalul celui de-al doilea sezon. Însă, din câte se pare, producătorii nu au avut niciodată de gând să se orienteze în mod exclusiv asupra cunoscutului infractor. ”Cred că încă mai sunt multe povești de spus în Columbia. Show-ul acesta a fost întotdeauna despre cocaină. În mod intenționat nu l-am numit Pablo Escobar sau Medellin. Dacă cineva ar mai dori un sezon, ne-am așeza la masă și am selecta din cantitatea uriașă de informații pe care le-am acumulat până acum și am realiza ceva foarte frumos”, a declarat Eric Newmann, producătorul executiv.

În cazul în care ați terminat de vizionat al doilea sezon, atunci probabil știți că, la finalul acestuia, se sugerează că agentul DEA Javier Pena se va concentra asupra Cartelului Cali, unul dintre cele mai periculoase din Columbia.

Conform celor de la Netflix, primul sezon din Narcos a reușit să atragă un număr de persoane care l-au vizionat mai mare decât sezonul cinci din Game of Thrones. Deși este greu de verificat o astfel de afirmație, în contextul în care Neflix nu face publice nici un fel de statistici numerice legate numărul celor care îi vizionează librăria online de filme și seriale, este evident că showul a fost un succes internațional.

Citește și:
Etichete: