Jocul online al Amazon e destul de plictisitor în primul clip de gameplay

Jocul online al Amazon e destul de plictisitor în primul clip de gameplay

Jocul MMORPG New World se află în dezvoltare la Amazon Game Studios de ceva timp, dar încă nu aveam parte de un clip cu secvențe de gameplay. Acum avem datorită unor scurgeri de informații.

Un participat la testarea jocului a înregistrat secvențe de gameplay și le-a încărcat un clip de două ore pe PornHub. Nu trebuie să intri pe PornHub să vezi secvențele din joc deoarece găsești o variantă mai scurtă pe Youtube aici.

În clip putem vedea cum personajul controlat de jucător vânează, adună, se luptă și cum construiește diferite unelte. Toate aceste lucruri par a fi normale, însă atmosfera jocului este una supranaturală. De exemplu, vedem un cum personajul vânează un bizon apoi se apără de o creatură ce pare a fi un fel de zombie.

Jocul nu are un sistem de clase, iar jucătorul poate progresa în ce direcție dorește. Acest joc este un MMORPG, la fel ca World of Warcraft, însă aici se pune mai mult accentul pe supraviețuire și colaborare cu ceilalți jucători.

Este un joc care împrumută multe elemente de la alte jocuri de tip survival, adică vei putea construi forturi cu alți jucători, vei putea cuceri alte forturi și vei putea aduna resurse și chiar să pornești misiuni pentru alți jucători pe care-i vei plăti pentru a aduna o anumită resursă pentru tine.

În urma acestui clip nu aflăm prea multe detalii despre clanurile din joc, cum se contruiesc structurile de apărare și nici despre modulul de luptă player versus player.

Va fi interesant de vîzut dacă Amazon va putea folosi tehnologia Amazon Web Services pentru a putea pune până la 10.000 de oameni pe server.

Jocul încă nu are o dată de lansare, dar dacă ești nerăbdători să vezi ce fac băieții și fetele de la Amazon atunci te poți înscrie pentru testarea alpha pe site-ul oficial al jocului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Engadget