Jocul care te face angajat în depozitul unui magazin imens

Jocul care te face angajat în depozitul unui magazin imens

În cazul în care ești curios cum e să lucrezi în domeniul vânzărilor și nu vrei să îți iei un job, acum ai ocazia să-ți descarci un joc să îți arate dacă te-ai potrivi pentru o astfel de poziție.

Jocul pentru iPhone poartă numele de Spark City și te lasă pretinzi că ești vânzător pe raion la Walmart. Jocul dezvoltat de Walmark îți oferă oportunitatea de a maximiza disponibilitatea față de clienți și vânzările, în timp ce îți păstrezi zona curată și prietenoasă.

Premisa de bază a jocului este că îți începi viitorul glorios la Walmart ca agent de vânzări pe raion, unde vânzările sunt scăzute. Ideea este că trebuie să-ți completezi toate sarcinile de pe raion în cele opt ore lucrate zilnic, mărind în același timp și vânzările.

Jocul te lasă să îți personalizezi personajul și culoarea pielii. O versiunea mai veche a aplicației nu avea această caracteristică, lucru care i-a nemulțumit pe jucători.

La o primă vedere, jocul poate părea destul de simplu. Însă ar trebui să citești foarte bine regulile lui și să înțelegi matematica complicată din spatele inventarului, deoarece s-ar putea să te trezești că managerul începe să țipe la tine.

De asemenea, pe lângă treaba pe care o faci în depozit, trebuie să te asiguri că raionul tău este curat, iar în cazul în care s-a vărsat ceva, tu ești responsabil pentru curățenie.

Jocul are 76 de recenzii, iar mulți dintre cei care au comentat au spus că jocul este o reprezentare realistă și precisă a vieții agenților de vânzări care lucrează pe raion, într-un astfel de magazin.

Deci, dacă ești curios ce face un angajat pe vânzări într-un magazin, poți să îi dai o șansă, chiar dacă nu vrei să te angajezi în domeniu.

Sursa: Buzzfeed