iPhone Xr ar putea avea vânzări cu mult peste estimări

iPhone Xr ar putea avea vânzări cu mult peste estimări

iPhone Xr, telefon pe care l-am văzut prezentat, dar care nu a ajuns pe piață, ar putea fi vândut mai bine decât se credea.

Noile telefoane ale celor de la Apple sunt destul de scumpe, cu prețuri de chiar 6-7.000 de lei. Firește, întotdeauna vor fi oameni care vor cumpăra astfel de telefoane, dar sunt și unii care se vor orienta către alte modele cu prețuri mai puțin prohibitive. Analistul Ming-Chi Kuo e de părere că asta s-ar putea traduce într-o cerere sporită pentru iPhone Xr.

Dacă ai uitat deja de el, iPhone Xr este telefonul cu ecran LCD dintre cele trei lansate acum de către Apple. Prețul de pornire este de 750 de dolari; smartphone-ul nu este ieftin în adevăratul sens al cuvântului, dar este opțiunea ceva mai ieftină dintre cele lansate acum.

O bună parte dintre specificații sunt similare cu cele ale Xs și Xs Max, cu excepția camerei și display-ului. Altfel, o bună parte din experiența de utilizare e aceeași, mai ales datorită designului similar.

Conform predicțiilor făcute de Kuo, Apple ar urma să livreze între 36 și 38 de milioane de iPhone Xr în trimestrul al patrulea al anului. Acesta și-a revizuit predicția inițială, de 33-35 de milioane de unități. Evident, livrările nu sunt același lucru cu vânzări, așa că numărul real de unități ajunse la clienți ar putea fi diferit.

Kuo mai susține că iPhone Xr s-ar putea vinde mai bine decât iPhone 8, din 2017. Și acela a fost varianta mai accesibilă din punct de vedere al prețului, având în vedere că a fost prezentat în același timp cu iPhone X. O altă predicție a analistului susține că Apple ar continua să ofere un telefon cu ecran LCD chiar și în 2019.

Citește și: