Jessica Jones se pregătește de sezonul doi cu primul trailer

Fără să fi respectat rețeta serialelor Marvel consacrate, Jessica Jones a reușit să facă valuri în urmă cu câțiva ani, iar acum se pregătește de al doilea sezon.

Netflix are un parteneriat foarte solid cu cei de la Marvel. Există deja șase seriale construite în jurul unor caractere cu abilități deosebite. Iar dacă asta nu era suficient, toate personajele principale din acele serii și-au unit forțele împotriva unui singur inamic în The Defenders. Daredevil a fost primul. A urmat Jessica Jones, Luke Cage și Iron Fist. După The Defenders, The Punisher și-a ilustrat caracterul agresiv într-un sezon încărcat de acțiune.

Până la această oră, Daredevil a fost primul film care a avut parte de mai multe sezoane pe Netflix. Jessica Jones va fi al doilea și se anunță a fi unul promițător. În luna decembrie a anului trecut, au fost dezvăluite primele particularități ale noului sezon într-un teaser scurt. Acum, avem parte de un trailer complet de două minute și 20 de secunde.

Cu ocazia clipului de mai sus, înțelegm un pic mai bine care va fi povestea noului sezon din îndrăgitul serial. De această dată, Krysten Ritter își va relua rolul principal în show pentru a investiga mai atent circumstanțele în care au murit părinții ei și care au fost experimentele misterioase care au dus la dobândirea forței extraordinare. În același timp, vom vedea numeroase referințe la evenimentele din primul sezon, pentru a evidența faptul că toate sunt legate.

Până la finele acestui an, vom vedea noi sezoane din Luke Cage, Daredevil și Iron Fist. Până atunci însă, fanii universului Marvel se vor delecta cu Jessica Jones. Premiera celui de-al doilea sezon a fost programată pentru data de 8 martie. Având în vedere că Marvel este o companie Disney, iar gigantul din divertisment își va lansa propriul serviciu de streaming în curând, va fi interesant de văzut dacă va afecta în vreun fel francizele consacrate de pe Netflix.

Alexandru Puiu
08:09 08.02.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video