iPhone Xs Max versus Google Pixel 3 XL: care este mai rapid

În cazul în care decizia ta de achiziție între Google Pixel 3 XL și iPhone Xs Max va fi luată pe considerente de viteză, clipul de mai sus te va ajuta să faci o investiție avizată.

Apple face o treabă foarte bună când vine vorba de smartphone-urile sale de top. În orice alt set de circumstanțe, ar fi absurd să încerci să comercializezi un smartphone cu 1500 de dolari și să se vândă ca pâinea caldă. Nici Google nu este mai prejos cu terminalele sale din seria Pixel.

Având în vedere că gigantul din Mountain View tocmai și-a lansat noile Google Pixel 3 și Pixel 3 XL, iar Apple are noile telefoane de top pe piață de aproximativ o lună, o comparație era inevitabilă. În cazul de față, comparația a fost realizată între iPhone Xs Max și Google Pixel 3 XL, unele dintre cele mai dorite aparate ale momentului.

Niciunnul nu este ieftin, dar iPhone Xs Max este cu siguranță mai scump decât majoritatea smartphone-urilor lansate în ultimul an. Din acest motiv, comparația este cu atât mai interesantă. Testul efectiv este realizat de cei de la PhoneBuff, care au comparat de curând și un Xs Max cu Samsung Galaxy Note 9. În acel caz particular, cel mai scump iPhone lansat vreodată, a ieșit câștigător.

Revenind la comparația dintre iPhone Xs Max și Google Pixel 3 XL, dacă nu ai timp să vezi clipul, câștigător a ieșit telefonul creat de Apple. Mai mult decât atât, avantajul a fost semnificativ mai mare, comparativ cu victoria în fața Note 9.

În testul anterior, Xs Max a trecut prin toate testele cu un avantaj de vreo 15 secunde, comparativ cu vârful de gamă de la Samsung. În fața Pixel 3 XL, avantajul a fost de aproximativ un minut. Ca referință, Note 9 are o cantitate de memorie RAM de două ori mai mare, 8GB comparativ cu 4GB.

Rămâne să vedem cât mai avem de așteptat până când vom vedea un test similar între Huawei Mate 20 cu procesorul Kirin și noile iPhone-uri cu A12 Bionic. Ambele SoC-uri folosesc un proces de fabricație pe 7 nanometri.