iPhone X se vinde mai slab decât ar trebui, iar Samsung are de suferit

iPhone X se vinde mai slab decât ar trebui, iar Samsung are de suferit

iPhone X nu se vinde pe măsura așteptărilor, iar asta înseamnă că nu doar ei au de suferit, ci și eternii rivali de la Samsung.

Probabil că știai deja, dar dacă ți-a scăpat, Samsung este furnizorul de ecrane OLED pentru iPhone. Compania are foarte multă experiență în ceea ce privește procesul de fabricație a display-urilor, astfel că sunt singurii care s-au ridicat la standardele impuse de Apple. Din păcate pentru Samsung, aceștia nu au câștigurile așteptate de pe urma vânzărilor.

Conform unor informații de la Nikkei Asian Review, Samsung a investit masiv în crearea liniilor de producții pentru ecrane, iar acum are și un stoc masiv de display-uri cu care nu prea are ce face.

Samsung spera ca alți producători de telefoane, mai ales cei din China, vor fi interesați de noile ecrane. Asta se bazează pe tendința companiilor de a urma sau de a copia telefoanele Apple, în funcție de cum preferi să pui problema. Ar putea fi două explicații pentru lipsa de interes.

Pe de-o parte, ”bretonul” din partea de sus a ecranului a fost întâmpinat cu opinii contradictorii, iar alți producători ar fi prea temători să meargă pe această rută. Pe de altă parte, costul panourilor OLED produse de Samsung este foarte mare, de peste 100 de dolari, așa că acestea devin inaccesibile pentru mulți.

iPhone X are cel mai bun display de pe piață, fiind lăudat atât pentru luminozitate, cât și pentru acuratețea culorilor. Cu toate că analiștii încă dezbat dacă telefonul este unul de succes sau nu, cel puțin pentru Apple lucrurile par să meargă bine. Compania a reușit să ajungă la cifre record și de această dată, chiar dacă vânzările n-au fost atât de masive pe cât se aștepta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: