iPhone X Plus, dezvăluit într-o imagine oficială de la Apple

iPhone X Plus, dezvăluit într-o imagine oficială de la Apple

Apple dezvăluie o imagine cu unul dintre viitoarele iPhone-uri pe care le va lansa anul acesta, dar nu pare nimic inovator.

Apple a început să o ia pe urmele Samsung și să dezvăluie „accidental” schițe sau chiar imagini explicite cu unul sau toate cele trei iPhone X pe care are de gând să le lanseze anul acesta.

Imaginea dezvăluie o schiță de exemplificare în care se vorbește despre iOS 12 versiunea beta, care va fi lansată luna aceasta. Nu poți să prezinți un sistem de operare nou pe un model vechi, nici măcar pe actualul iPhone X. Prin urmare, a fost dezvăluită o schiță a unul nou iPhone și pare a fi vorba despre acela care va avea cel mai mare ecran.

Eroare sau nu din partea Apple, cert este că imaginea este una dintre puținele de până acum care confirmă că un iPhone X Plus cu displayul de 6,5 inci chiar va exista.

iphone x plus

Până acum, Apple a preferat să nu acorde prea mult importanță mărimii ecranului și să se concentreze mai degrabă pe calitatea imaginii, dar anul 2018 ar putea să schimbe această tendință conservatoare a gigantului american.

Imaginea este departe de a fi lămuritoare, dar, cu siguranță este vorba de un iPhone X, cu margini mai subțiri în jurul ecranului imens, dar cu aceeași crestătură, ba chiar, s-ar putea să fie una ceva mai mare, având în vedere că displayul nu va mai fi tot de 5,8 inci.

Viitorul telefon va fi mai înalt și mai lat decât actualul iPhone X, iar utilizatorul care a identificat schema, Guilherme Rambo, a realizat și o stilizare a acesteia, ca să-ți faci o ideea mai bună despre felul în care ar trebui să arate viitorul iPhone X Plus.

Dar, după cum s-a mai spus și pe marginea altor imagini asemănătoare, Apple nu pare să aducă prea multe elemente de noutate. Mai de grabă jonglează cu ele și, fie adaugă, fie extrage anumite funcții. Cum ar fi, de exemplu, modelul iPhone X intermediar, care ar trebui să fie mai ieftin și care va avea doar o singură cameră foto principală.

iphone x plus

iPhone X Plus, în schimb, dacă ar fi să ne luăm după cea mai recentă imagine schematică, nu pare că va mai avea trei butoane laterale sau, fie vor fi toate atașate pe o singură margine, fie cele de volum vor fi ascunse cumva.

Apple a devenit într-un fel mai secretoasă cu viitoarele modele pe care are de gând să le lanseze și încearcă să nu lase să-i scape prea multe detalii, dar nu reușește întotdeauna. Și, dacă mai ținem cont și de creativitatea entuziaștilor care mai „înfloresc” așa-zisele detalii dezvăluite accidental, încă știm puține despre telefoanele pe care Apple le va lansa în această toamnă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Forbes