Apple lansează un iPhone dual SIM, dar tu nu-l vei putea folosi

Apple lansează un iPhone dual SIM, dar tu nu-l vei putea folosi

Apple se pregătește să lanseze noile modele de iPhone-uri în această toamnă și se pare că firma din California pregătește o premieră: primul telefon dual SIM din portofoliul Apple. Ce este și de ce nu-l vei putea folosi.

Telefoanele dual SIM sunt extrem de populare în China, și în România, am adăuga noi, și de aceea Apple se gândește să facă primul său telefon care poate folosi două cartele SIM în același timp. Acest model ar fi exclusiv pentru piața chineză, ar avea o diagonală de 6,1 inci și ar veni cu un panou LCD și nu OLED, cum vor fi celelalte modele.

Un nou raport din Taiwan confirmă că Apple chiar lucrează la un astfel de model, dar, din păcate, va putea fi cumpărat doar în China. Potrivit surselor din lanțul de aprovizioanare, Apple ar pregăti chiar patru astfel de modele cu dual SIM, special create pentru China, locul unde Apple dorește să-și crească vânzările.

În prezent, iPhone-urile reprezentă mai puțin de o cincime din totalul vânzărilor de telefoane mobile din China, potrivit celor mai recente date, iar piața este dominată de jucători chinezi precum Huawei sau Xiaomi. Acesta este motivul pentru care Apple vrea să facă o ediție specială pentru China.

Aceste zvonuri se potrivesc cu ceea ce se vorbea încă de anul trecut când surse afirmau că Apple vrea să lanseze un iPhone mai ieftin pentru piața chinezească. Un iPhone mai ieftin, mai multe unități vândute.

Dacă acest model va vedea lumina zilei sau nu rămâne de aflat, dar ceea ce știm sigur este că Apple plănuiește să lanseze trei modele de iPhone anul acesta: un model de 5.8 inci OLED, un model de 6.1 inci cu panoul LCD, și cel mai mare iPhone de până acum, un model de 6,5 inci cu panul OLED.

Toate aceste trei telefoane vor urma design-ul trasat de iPhone X, lansat anul trecut, cu margini subțiri și cu ecran crestat în partea de sus. De asemenea, să ne așteptăm la specificații mai puternice față de modelele anterioare și un senzor foto mai bun. Deocamdată nu știm data oficială e lansare a noilor telefoane Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Techradar